Mario Kirev s-a despărțit de FC Olt Slatina

Mario Kirev** s-a despărțit de FC Olt Slatina

Goalkeeper-ul bulgar sosit în această vară la FC Olt, Mario Kirev, s-a despărțit de divizionara secundă slătineană. Portarul de 24 de ani nu a reușit să se acomodeze, având în vedere erorile mari comise în meciul de debut susținut în compania formației Unirea Tărlungeni, scor 1-2. Gazeta Nouă scrie că rezilierea contractului s-a produs, sâmbătă, pe cale amiabilă.

Fostul portar al echipei ACS Poli spunea la finalul lunii iulie că s-a integrat foarte bine în vestiarul grupării slătinene. Mario era conștient că va trebui să muncească pentru a prinde un loc în primul unsprezece. „Am fost primit bine de colegi, atmosfera în echipa este foarte bună. Nu mă consider titular, este concurență, iar asta mă bucură, fiecare trebuie să lupte pentru a prinde echipa. Aștept cu nerăbdare meciurile amicale, dar mai ales pe cele oficiale, pentru că am jucat doar două partide sezonul trecut”, declara atunci Kirev.

În meciul cu FC Caransebeș, programat sâmbătă pe teren propriu, cel mai probabil între buturi se va regăsi goalkeeper-ul Răducu Mogoșanu.

Pe aceeași temă