Mario Kirev a semnat cu FC Olt: „Îmi doresc să tragem la promovare”

Mario Kirev a semnat cu FC Olt:**

FC Olt Slatina a obținut semnătura goalkeeper-ului ce în stagiunea trecută a evolut în Liga I, pentru ACS Poli Timișoara, Mario Kirev.

Portarul de 24 de ani, de origine bulgară, are o alură impresionantă, având 1,92 cm. Fotbalistul a fost prezent la reunirea echipei, ce a avut loc luni dimineață, pe Stadionul „Metalurgistul”. Goalkeeper-ul Mario Kirev a semnat un contract valabil pe un sezon cu FC Olt Slatina, echipă sub culorile căreia își dorește să aibă rezultate cât mai bune.

„Îmi doresc să avem rezultate cât mai bune, să tragem la promovare. Cel mai important este să fim uniți, să fim ca o familie, iar în teren să jucăm unul pentru celălalt. Nu am jucat foarte mult sezonul trecut, tocmai de aceea nu consider că Liga a II-a este un pas înapoi, pentru că îmi doresc să evoluez și sper să o fac cât mai bine”, a declarat goalkeeper-ul nou-sosit, Mario Kirev.

Mario Kirev a semnat, în 2009, un contract pe patru ani cu Juventus Torino, însă a fost împrumutat la echipa elvețiană Grasshopper Zurich. După revenirea în Italia, acesta a evoluat pentru echipa de tineret a lui Juventus Torino. În decursul carierei a mai trecut pe la Slavia Sofia, FC Thun, FC Politehnica Timișoara și ACS Poli Timișoara.

În perioada 2008-2009 a evoluat pentru naționala de tineret a Bulgariei. Pe postul de portar, în lotul grupării FC Olt Slatina, se mai află tânărul goalkeeper Răducu Mogoșanu, dar și Mihai Perșinaru, jucător provenit de la Centrul de Copii și Juniori.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă