Marinescu, interzis la ALRO!

06 Mar. 2012, 16:29 Bursa transferurilor
Marinescu,** interzis la ALRO!

Goalkeeper-ul Andrei Marinescu nu se mai antrenează cu lotul echipei Alro Slatina. Fostul portar al Rapidului a trebuit să predea clubului echipamentul, deși nu a semnat rezilierea contractului cu gruparea de Liga a II-a. Consiliul de Administrație a aprobat săptămâna trecută ruperea înțelegerii cu Marinescu, însă ieri oficialii aluminiștilor nu depuseseră încă actele necesare la Federația Română de Fotbal.

„Am primit o hârtie în care mi se spune că din data de 02.03.2012 nu mai pot participa la antrenamentele clubului Alro Slatina. Eu n-am semnat rezilierea contractului și aștept decizia comisiilor FRF”, a declarat Andrei Marinescu.

Titular în 12 dintre cele 15 etape ale turului de campionat, Marinescu a intrat în conflict cu oficialii celor de la Alro după ce în iarnă i-a fost reziliat contractul de închiriere al apartamentului în care locuia. Portarul de 27 de ani nu a efectuat vizita medicală cu lotul slătinenilor, ulterior fiind diagnosticat cu rubeolă. Marinescu a fost nevoit să nu ia parte la cantonamentul din Antalya, iar conducerea executivă a propus rezilierea contractului său cu gruparea locală.

Savu, Bănică și Mecea sunt portarii pe care staff-ul tehnic al celor de la Alro se va baza în returul de campionat.

Amical cu Minerul Mătăsari

Aluminiștii vor susține mâine unul dintre ultimele teste înaintea startului oficial în stagiunea de primăvară. O grupare de Liga a III-a va fi adversarul formației slătinene în meciul de verificare programat să se desfășoare pe stadionul Metalurgistul. „Principalul” Daniel Mogoșanu va pune la punct detaliile finale din jocul elevilor săi în compania celor de la Minerul Mătăsari, echipă antrenată de Nicolae Ungureanu.

Întâlnirea se va disputa de la ora 12.00 și va fi transmisă în format LIVE TEXT de site-ul OLTTV.RO

06 Mar. 2012, 16:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă