Marincău, între o echipă „aproape de casă” sau antrenorat: „Deocamdată nu am o ofertă concretă”

Marincău, între o echipă

Liber de contract, după despărțirea de FC Olt Slatina, fundașul central Raul Marincău speră să-și găsească un nou angajament în zona orașului Pitești, pentru a fi cât mai aproape de familie.

Fundașul central ce a evoluat pentru FC Olt Slatina, în stagiunea recent încheiată, Raul Marincău, spune că deocamdată nu se află în discuții cu nicio echipă. Fotbalistul de 33 de ani profită de scurta vacanță, pentru a petrece mai mult timp cu familia.

„Deocamdată nu am o ofertă concretă, sunt în vacanță, dacă se ivește ceva voi analiza. Mi-aș dori să semnez cu o echipă cât mai aproape de casă”, a declarat fundașul central Raul Marincău, jucător ce a trecut pe la echipe precum Jiul Petroșani, FC Argeș, UTA Arad, Victoria Brănești, Corvinul Hunedoara, FCM Reșița sau Gloria Buzău.

„Am avut un sezon bun cu FC Olt”

Raul Marincău a evoluat titular în zece dintre cele 32 de meciuri ale sezonului actual. Experimentatul fotbalist se gândește chiar la o carieră în antrenorat, fiind posesor de licență B.

„A fost un an bun, am reușit să închegăm o echipă competitivă, am terminat sezonul regulat pe locul patru, la două puncte de locul secund. Ne-am îndeplinit obiectivul, accederea în play-off, după aceea a urmat un recul, poate că am întâlnit și cele mai bune echipe, de aceea rezultatele au fost mai slabe. Dar una peste alta eu cred că ar trebui apreciate rezultatele pe care le-am avut. Mi-aș dori să mai joc, dar în cazul în care nu-mi găsesc un angajament aproape de casă, mă orientez spre cariera de antrenor, am licență B și mi-ar plăcea să îmbrățișez meseria aceasta”, a declarat fundașul central.

Raul Marincău a bifat întreg sezonul, atât în meciurile din cadrul sezonului regulat, cât și în play-off, 1.154 de minute.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă