Mărgăritescu a semnat cu Atletic Bradu!

Mărgăritescu** a semnat cu Atletic Bradu!

Atletic Bradu a disputat, ieri, ultimul amical din această iarnă, argeșenii jucând pe pro­priul te­ren cu FCM Târgoviște. Alb-verzii au câș­tigat cu 2-0, prin golurile marcate de Cârstea, în prima repriză, și Jeanaru, în par­tea a doua a me­ciu­lui.

La Bradu a intrat pe teren în acest joc și Andrei Mărgăritescu, fotbalist care s-a pregătit în ultima perioadă cu echipa lui Rică Neaga și care are șanse mari să evolueze din returul campionatului pentru Atletic. Golurile partidei au fost marcate de Cârstea în pri­ma repriză, atacantul profitând de o pasă rapidă în urma unei lovituri libere indirecte, bătută repe­de de coechipieri. În repriza secun­dă, Jenaru a majorat diferen­ța și a stabilit totodată scorul fi­­nal, du­pă o acțiune personală finalizată cu un șut din afara careului mare, la colțul lung.

„Am făcut un meci de pregătire bun, î­nainte de startul campionatului. Sunt mulțumit de disponibilitatea jucătorilor la efort. Sunt mulțumit că am câștigat un jucător important pentru realizarea obiectivului, Mărgăritescu. Cred că avem o echipă competitivă și ne vom îndeplini obiectivul. Sunt mulțumit de toți jucătorii pe care îi am în lot, și ei trebuie să înțeleagă că formăm un grup unit și că, dacă mă vor asculta și vor munci mult, nu vom avea probleme în în­deplinirea obiectivului. Mărgărites­cu a jucat, după cum ați vă­zut, 85 de minute. El a și fost le­gitimat, sem­nând contractul cu A­tletic Bra­­­du. Cu pregătirea nu e 100% pus la punct, dar la ora primului joc va su­plini prin experiență și dăruire. E un jucător dăruit to­tal jocului”, spunea Rică Nea­ga.

Antrenorul Rică Neaga a folosit următoarea echipă: Gudea – Pâslaru, Șerban, Ștefănescu, A. Tănase – Murineanu, Mărgăritescu, M. Tănase, Păun – Păvăluță, Cârstea. Au mai jucat: Mușat, Rădescu, Jenaru, Orășanu, Diță.

FCM: Bica – Neagu, Coman, Grigorov, Cernea – Enescu, Olteanu, Lungeanu, Mândru – Popa, Lețu. Au mai jucat: Zgâmbău, I: Gheorghe, Timofte, Mihăilă. Antrenor: Haralambie Becheanu

Articol scris de Silviu Mihai

Pe aceeași temă