Mara: „E posibil să mă întorc, dar încă nu am fost convins să o fac”

01 Sep. 2012, 17:53 Bursa transferurilor
Mara:**

Deși noua stagiune a ligii secunde a început astăzi, Bogdan Mara nu i-a dat nici până la această oră un răspuns definitiv „Bătrânei Doamne”. Din postura de impresar, experimentatul atacant e preocupat de ultimele transferuri ale verii, chiar și de unele în care ar putea fi implicată UTA.

„Țin legătura cu Gio și cu domnul Falub și, până luni, s-ar putea să mai propun un jucător – doi la Arad. E vorba în primul rând de atacanți”, a precizat Mara.

Fostul internațional nu exclude nici varianta de a o mai ajuta pe Campioana Provinciei din teren. „Așa cum am spus, dacă ar fi să mai joc fotbal o voi face doar la Arad. Am mai refuzat și alte oferte între timp, dar nici cei de la Arad nu au făcut pași înainte. Am spus că vreau garanții că UTA se poate bate pentru promovare, dar nu am primit semnale în acest sens. Așa că, e posibil să mă întorc, dar încă nu am fost convins să o fac. Până una alta, vreau să le urez baftă jucătorilor în meciul de la Timișoara, care știu cât de important este pentru arădeni”, a mai spus Bogdan Mara pentru Sport Arad.

01 Sep. 2012, 17:53 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă