Manea se pregătește cu Dinamo II, dar nu știe dacă vrea să rămână!

Manea se pregătește cu Dinamo II,** dar nu știe dacă vrea să rămână!

Gloria Arad s-a reunit la începutul săptămânii fără doi dintre cei mai importanți fotbaliști. Cătălin Bujor și Alexandru Manea au fost solicitați de Dinamo pentru probe de joc, însă, practic, cei doi s-au antrenat cu prima echipă doar câteva zile, până la plecarea teamului lui Cornel Țălnar în cantonamentul de la Poiana Brașov.

Mai mult, Bujor a și revenit deja la Arad, în cantonamentul de la Săftica a „satelitului” dinamovist mai rămând doar Manea. „Am făcut antrenamente foarte tari, care îmi vor prinde bine în acest an, oriunde aș juca. Sunt de aproape două săptămâni la București, dar nimeni nu mi-a spus nimic despre ceea ce au de gând cu mine. Trebuie să recunosc că nu ar fi un pas prea mare pentru mine dacă aș ajunge să joc doar în liga secundă. Am mai evoluat cu UTA și Iașiul în Liga 2-a. Dacă simt că nu sunt în atenția antrenorilor de la prima echipă, mă voi gândi bine înainte să semnez un contract aici”, ne-a mărturisit fundașul de 23 de ani, care are varianta de a se întoarce la Gloria pentru a pune umărul la o eventuală câștigare a campionatului Ligii a IV-a și câștigarea partidei de baraj pentru promovarea în eșalonul trei.

După cum vă spuneam, Bujor se antrenează deja sub comanda lui Leontin Pința, dar asta nu înseamnă că goalkeeperul nu-și va găsi o altă destinație în această iarnă. De asemenea, se vorbește și despre o plecare a atacantului Roman Eșanu la o formație de Liga a II-a.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă