Manea, de la Cransebeș la UTA: „E permanent pe lista noastră de achiziții”

Manea, de la Cransebeș la UTA:**

După un sezon nereușit la FC Caransebeș, Alexandru Manea este aproape de revenirea la Arad, de această dată la UTA Bătrâna Doamnă, nou-promovată în Liga 2. Fundașul de 25 de ani nu mai este dorit la gruparea gugulană, însă poate rămâne în Seria a II-a dacă ajunge la o înțelegere cu echipa lui Roland Nagy.

„Este permanent pe lista noastră de achiziții, deoarece îl cunoaștem foarte bine, a crescut la Atletico i-am fost antrenor, conducător, știm exact potențialul lui”, a confirmat, pentru Sport Arad, Alexandru Meszar interesul pentru Manea.

Alexandru Manea a început fotbalul la Atletico Arad după care a jucat în Liga 3 la Gloria Arad și CS Ineu. În Liga 2 a jucat pentru CSMS Iași, UTA sau FC Caransebeș și acum o poate face și în tricoul echipei UTA Bătrâna Doamnă.

„Am decis să renunțăm la colaborarea cu unii jucători care ori nu s-au integrat în obiectivul echipei, ori nu au dat randamentul pe care îl așteptam de la ei. Este vorba despre Horia Popa, Valentin Coca, Alexandru Manea, Ovidiu Stoianof, Marius Cotigă, Ionuț Stancu, Gabriel Precup și Alexandru Boștină. Încercăm rezilierea contractelor cu aceștia pe cale amiabilă, pentru că niciodată nu am avut conflicte în sânul echipei și nu vrem să fie nici acum. Suntem o grupare mică, nu avem nevoie de can-can-uri și de scandal”, a spus Dan Avram, directorul sportiv al clubului din Caransebeș.

Pe aceeași temă