Manea a semnat cu UTA!

21 Feb. 2012, 17:47 Bursa transferurilor
Manea** a semnat cu UTA!

La revenirea din Antalya, „Bătrâna Doamnă” nu a pierdut timpul de la revenirea din Antalya și s-a întărit la capitolul fotbaliști sub 22 de ani. Conducerile UTA-ei și Gloriei au concretizat discuțiile avute încă de acum două săptămâni în ceea ce-l privește pe Alexandru Manea, jucător care a fost la un pas de a semna și cu CS Vladimirescu în această iarnă.

„Manea va juca la UTA cel puțin până în vară, Gloria urmând să aibă un procent din suma unui eventual transfer la finalul acestei perioade. Am negociat demult cu Sandu Ion condițiile acestui împrumut, dar, din anumite motive, mutarea s-a făcut numai acum”, a precizat Giovanni Catanzariti.

Fotbalistul crescut de Atletico Arad a fost dorit în Calea Aurel Vlaicu încă de la finalul anului trecut, când, alături de un alt „tramvaist”, Radu Dubeștean, a disputat amicalele din decembrie pentru „alb-roșii”. Cum UTA s-a întărit pe stânga cu Neagu și Cărpinișan, stafful tehnic a optat doar pentru Manea, care poate evolua atât în centrul defenivei, cât și pe dreapta. „E un fotbalist care a mai fost la UTA, pe care-l cunoaștem bine și pe care ni l-am dorit demult. Odată cu venirea lui Manea, avem mai multe variante de echipă, atâta timp cât trebuie să jucăm cu doi fotbaliști Under 22, iar el acoperă bine două posturi”, a precizat antrenorul „textiliștilor”, Roland Nagy.

Alexandru Manea s-a despărțit de Gloria cu un gol marcat în prima repriză a amicalulului disputat astăzi, pe „Șega”, împotriva celor de la Șiriana Șiria și încheiat cu scorul de 4-1. Manea va intra de miercuri în programul Bătrânei Doamne, el luându-și în pauza amicalului rămas bun de la tramvaiști. „Mă bucur foarte mult pentru acest transfer, pentru că mi-am dorit să joc din nou în Divizia B, de trei ani nu am mai evoluat la un nivel superior. Chiar dacă știu că voi avea parte de o concurență acerbă, îmi propun să joc meci de meci la UTA, acesta este obiectivul meu. Avem o echipă bună și cred că avem șanse la promovare încă din acest sezon. Îmi pare rău că am lăsat Gloria atât de jos în clasament, dar sunt sigur că se vor salva de la retrogradare”, ne-a declarat noul utist.

Leo Pința râde cu un ochi, după ce a propulsat un nou jucător la echipa fanion a Aradului, dar plânge cu altul, pentru că a pierdut o piesă de bază. „Scopul Gloriei este de a propulsa tinerele talente spre fotbalul mare, iar un exemplu este Manea. Probabil că, în scurt timp, vor urma și alții. Mă bucur mult pentru jucător, s-a făcut dreptate. După cum se știe, nu este câștig fără pierdere, acum trebuie să ne mobilizăm de două ori mai mult pentru a ne atinge scopul, salvarea de la retrogradare”, a precizat tehnicianul „galben-albaștrilor”.

Sursa: Sport Arad

21 Feb. 2012, 17:47 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă