„Magiun” le recomandă ieșenilor 2-3 scule de fotbaliști!

01 Mar. 2012, 07:00 Bursa transferurilor

Marin „Magiun” Barbu a precizat, la finalul amicalul câștigat de SC Bacău cu 1-0 împotriva lui CSMS, că Iașiul ar mai avea nevoie de 2-3 „scule” de fotbaliști pentru a avea șanse mari la promovare.

„Iașiul are șanse să promoveze, dar cred că ar mai avea nevoie de 2-3 scule de jucători. Dacă vrei să promovezi, trebuie să bagi mâna în pungă. Pe lângă ce ai în lot, e nevoie de 2-3 jucători cu adevărat de valoare care să poată face diferența în momentele dificile”, a spus Barbu.

Acesta consideră că Viitorul Constanța este ca și promovată: „În opinia mea, echipa lui Hagi (n.r. Viitorul Constanța) este 99 la sută promovată, iar pentru locul al doilea se bat Tulcea, Farul, Iașiul și chiar Botoșaniul”.

Legat de echipa sa, „Magiun” Barbu a declarat: „Victoria de azi sper să le dea încredere jucătorilor mei. Au făcut o pregătire bună iarna asta și sper să se vadă acest lucru în meciurile oficiale. Jocurile amicale sunt și nu sunt elocvente. Totul este să joace bine și să câștige în meciurile oficiale, unde trebuie să dea dovadă de tărie, de moral, unde nu trebuie să se piardă cu firea”.

Articol scris de Narcis Pohoață
Foto: Bună Ziua Iași

01 Mar. 2012, 07:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă