„Luni îmi rezolv situația cu Turda și vin la Arad”

06 Jan. 2012, 19:32 Bursa transferurilor
„Luni îmi rezolv situația cu Turda** și vin la Arad

Giovanni Catanzariti a anunțat că fostul jucător al celor de la FC Bihor poate fi considerat noul fotbalist al UTA-ei. Totuși, Cătălin Bucur nu a semnat încă contractul de joc cu echipa arădeană și nici nu este, deocamdată, liber de contract.

„Este adevărat, m-am înțeles verbal cu cei din conducerea arădeană. Dar trebuie să ajung la Arad pentru a vedea dacă ce am discutat la telefon rămâne valabil și pe hârtie. De asemenea, luni dimineață trebuie să merg la Turda, pentru a-mi rezilia contractul cu cei de acolo și a primi actele. Am renunțat la o sumă de bani și mi s-a promis că mi se vor da actele”, ne-a declarat jucătorul în vârstă de 28 de ani.

Oferta primită de la Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc nu este unica pentru jucătorul care a reușit să le provoace destule coșmaruri arădenilor în ultimele sezoane prin golurile înscrise în poarta alb-roșie din postura de fotbalist al Bihorului sau al Turdei. „Am primit mai multe propuneri, dar cea de la Arad mi s-a părut cea mai interesantă. Luni voi știi toate detaliile legate de contractul meu cu UTA, după ce voi sta față în față cu conducătorii de acolo”, a încheiat Bucur.

sursa: Sport Arad

06 Jan. 2012, 19:32 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă