Luceafărul și-a luat un portar de Liga 1 din Macedonia. Bihorenii joacă sâmbătă un amical cu CFR Cluj

Luceafărul și-a luat un portar de Liga 1 din Macedonia.** Bihorenii joacă sâmbătă un amical cu CFR Cluj

Până să joace primul meci oficial din 2018, după ce weekendul trecut a stat, fiindcă trebuia să o întâlnească pe teren propriu pe ASA Târgu Mureș, echipă desființată după ce a intrat în faliment, iar etapa de la finalul acestei săptămâni a fost amânată din cauza vremii nefavorabile, Luceafărul Oradea continuă să își completeze lotul de jucători.

Astfel, de miercuri, antrenorul Cristian Dulca îl are la antrenamente, potrivit bihon.ro, și pe portarul Marko Jovanovski (29 de ani), care ultima dată a fost legitimat la Pelister Bitola, formație clasată pe locul 9 în prima ligă din Macedonia. Goalkeeperul macedonean este un fost internațional de juniori și tineret al țării sale, iar în cariera sa a mai apărat la echipele RabotniÍki, Vardar Skopje, FK Teteks, KF Shkendija (toate patru din prima ligă a Macedoniei) și la Ethnikos Achna (în prima ligă din Cipru).

Marko Jovanovski a fost adus pentru a le crea concurență lui Alin Goia (29 de ani) și Alexandru Gudea (21 de ani).

Altfel, cum meciul din weekend cu Dacia Unirea Brăila a fost amânat pentru 28 martie, Luceafărul și-a programat un amical cu prim-divizionara CFR Cluj, care la rândul ei stă, fiindcă și Liga 1 a fost întreruptă din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Meciul are loc sâmbătă, la Cluj Napoca, de la ora 15:00.

Primul meci oficial pe care Luceafărul ar trebui să îl joace în 2018 va fi, acum, cu FC Argeș, pe 10 martie, la Sânmartin.

Pe aceeași temă