Luceafărul Oradea a deturnat de la Afumați un atacant. Bihorenii joacă sâmbătă cu „U” Cluj

Luceafărul Oradea a deturnat de la Afumați un atacant.** Bihorenii joacă sâmbătă cu

După ce s-a reunit doar cu 15 jucători, Luceafărul Oradea a continuat să se pregătească pe plan local, la Sânmartin, sub comanda lui Cristian Lupuț, chiar dacă viitorul clubului încă e nesigur. Președintele Lucia Vladimirescu a dat, din nou, asigurări că echipa va continua să joace în județul Bihor, în timp ce patronul din umbră, Nicolae Sarcină, caută să renunțe la club și i s-a propus o ofertă de la Constanța, acolo unde Ciprian Marica a cumpărat brandul Farul și caută un loc în Liga 2.

Ultimele nume noi din lotul Luceafărului sunt trei dintre cei mai talentați tineri jucători brașoveni. Daniel Paraschiv, Paul Mitrică și Vlad Prejmerean, toți de la AFC Hărman, din Liga 3, se antrenază de joi cu formația bihoreană, scrie Monitorul Expres. Toți au șanse mari să rămână sub comanda lui Lupuț.

Deși era ca și acontat de CS Afumați, atacantul Daniel Paraschiv a fost deturnat de Nicolae Sarcină, omul de afaceri care, prin interpuși, susține două echipe de Liga a 2-a, ACS Energeticianul (fosta ACS Șirineasa) și Luceafărul Oradea.

Tot la Luceafărul au ajuns și mai mulți tineri jucători care au promovat în Liga 2 cu Energeticianul.

Cât îl privește pe golgheterul Luceafărului și al Ligii 2, Vlad Rusu, acesta a reclamat clubul la CNLS pentru a deveni liber de contract. Primul termen de judecată are loc pe 12 iulie.

Altfel, sâmbătă, de la ora 12:00, Luceafărul Oradea joacă primul amical al verii, la Cluj Napoca, pe stadionul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” (Babeș), cu Universitatea Cluj.

Pe aceeași temă