Luceafărul a plecat în cantonamentul din Austria cu trei jucători noi în lot. În weekend a câștigat cu 5-0 primul amical

Luceafărul a plecat în cantonamentul din Austria cu trei jucători noi în lot.** În weekend a câștigat cu 5-0 primul amical

La capătul unei săptămâni de pregătire, Luceafărul Oradea și-a făcut bagajele și a plecat în cantonament, în Austria, la Mallnitz, unde va sta timp de 12 zile. Acolo, din 14 iulie, va fi colegă de antrenamente cu o altă echipă din Liga 2, UTA.

Bihorenii au plecat duminică în stagiul de pregătire, însă nu înainte de a desfășura un prim amical în această vară. Sâmbătă, Cornel Țălnar și-a testat jucătorii într-un meci cu CS Mădăras, din Liga a 4-a Bihor, echipă care s-a reunit special pentru acest joc. Rezultatul partidei a fost înregistrat încă de la pauză, 5-0. Potrivit eBihoreanul, Marius Matei și Constantin Roșu au reușit câte o dublă, iar celălalt gol l-a marcat Claudiu Codoban.

În acest test și-au făcut debutul la Luceafărul și mijlocașul Petre Goge (25 de ani) și fundașul stânga Daniel Groza (20 de ani). Primul vine de la FC Brașov, acolo unde în sezonul trecut a bifat 27 de meciuri și 3 goluri, iar al doilea de la echipa secundă a lui Dinamo.

Pe lângă aceștia, sub comanda lui Țălnar se află și fundașul Marius Tomozei (26 de ani), jucător care s-a despărțit de CS Mioveni, acolo unde a evoluat în 12 meciuri sezonul trecut.

Cei trei jucători fac parte din lotul pe care antrenorul Cornel Țălnar l-a convocat pentru cantonamentul austriac, acolo unde bihorenii speră să aducă și alți noi jucători în perioada următoare. Cum transferurile lui Ștefan Grigorie și Marius Curtuiuș au căzut, ambii urmând a evolua la UTA, conducerea clubului negociază în aceste zile cu alți fotbaliști pentru a completarea lotului pentru noul sezon al Ligii 2.

Pe aceeași temă