Luceafărul a câștigat cu 8-1 al doilea amical din Austria. Andrei Herghelegiu a debutat în tricoul bihorenilor cu două goluri. Iacob și Goge au înscris și ei

Luceafărul a câștigat cu 8-1 al doilea amical din Austria.** Andrei Herghelegiu a debutat în tricoul bihorenilor cu două goluri. Iacob și Goge au înscris și ei

După ce sâmbătă s-a făcut de râs cu SV Spittal-Drau, din Liga a 4-a austriacă, cu care a remizat 1-1, marți, Luceafărul Oradea a câștigat de o manieră foarte clară al doilea amical desfășurat în stagiul de pregătire pe care îl face în această perioadă în țara lui Mozart.

Bihorenii, care îl au în lot acum și pe atacantul Andrei Herghelegiu (foto, în stânga), a trecut cu 8-1 (3-1) de FC Lendorf, o altă echipă din Liga a 4-a austriacă.

Herghelegiu a debutat în tricoul Luceafărului cu două goluri, marcate în minutele 65 și 80, iar în minutul 51 a pasat decisiv pentru Constantin Roșu. Potrivit Bihon.ro, celelalte goluri ale bihorenilor au fost marcate de Constantin Roșu (21′ și 55′), Alexandru Iacob (26′ și 33′) și Petre Goge (72′), ultimii doi fiind tot noi achiziții ale echipei orădene.

Cornel Țălnar a început acest amical în formula: Poiană – Balea, Al. Iacob, A. Mutu, Tomozei – Feher, Țegle – C-tin. Roșu, Codoban, Bedea – M. Matei. Pe parcursul jocului au mai intrat: Goia – Ban, Herghelegiu, Chiș-Toie, Goge, Bactăr, Cuc, Fl. Drăgan.

Revedind la Andrei Herghelegiu, atacantul ieșean e liber de contract după ce s-a despărțit de FC Botoșani, club unde în sezonul trecut a evoluat în 28 de meciuri și a înscris un gol. În cariera sa a mai jucat pentru CSM Poli Iași sau CS U Craiova.

În precedentele amicale, Luceafărul a trecut cu 5-0 de CS Mădăras, din Liga a 4-a Bihor, și a terminat la egalitate, scor 1-1, cu SV Spittal-Drau, din Liga a 4-a austriacă. Stagiu din Austria ține până pe 14 iulie.

Pe aceeași temă