Lovitură pentru Rapid: Ionuț Voicu a fost împrumutat la CSMS Iași pentru un sezon

Lovitură pentru Rapid:** Ionuț Voicu a fost împrumutat la CSMS Iași pentru un sezon

CSMS a realizat o mutare surprinzătoare pe piața transferurilor, reușind să-l înregimenteze pe jucătorul de bandă Ionuț Voicu, de la Rapid București. În vârstă de 30 de ani, Voicu va juca în sezonul viitor în Copou, sub formă de împrumut.

„Ne-am înțeles cu Ionuț Voicu și cu clubul Rapid, jucătorul va evolua la Iași sub formă de împrumut în sezonul viitor. Ionuț va face vizita medicală astăzi și va intra în programul normal de pregătire sub comanda lui Marius Lăcătuș”, a declarat președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea.

Voicu este al cincilea transfer reușit de CSMS în această vară, după Cristi Munteanu, Milan Mitic, Branko Grahovic și Dulee Johnson. Președintele Florin Prunea a adăugat că sunt șanse mari să-i prelungească împrumutul lui Florin Plămadă, de la FC Botoșani.

„Cu Astra ne-am înțeles pentru rămânerea lui Țigănașu, sper să rezolvăm în aceste zile și situația lui Plămadă. Suntem în discuții cu FC Botoșani și sunt șanse ca jucătorul să continue la Iași”, a mai spus Prunea.

Sâmbătă se pleacă la Cheile Grădiștei

La fel ca și în iarnă, CSMS va efectua primul stagiu de pregătire din această vară la Cheile Grădiștei. Delegația ieșeană va pleca spre Brașov sâmbătă și va reveni la Iași pe 1 iulie. Al doilea cantonament al verii se va derula în Slovenia, în perioada 3-13 iulie, acolo unde ieșenii vor juca patru sau cinci meciuri amicale.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto de Alexandru HOJDA
 

Pe aceeași temă