Lotul Politehnicii a fost completat cu un nou mijlocaș. Andone: „E ultima lui șansă și, la insistențele băieților și ale conducerii, ne-am înțeles”

Lotul Politehnicii a fost completat cu un nou mijlocaș.** Andone:

După ce ieri anunțau împrumutul portarului Cosmin Dur-Bozoancă (19 ani) de la FC Viitorul, astăzi, ASU Poli și-a completat lotul cu încă un jucător. La echipa timișoreană a revenit mijlocașul Andrei Țugui (21 de ani), cel care după cantonamentul efectuat în această vară la Săcele anunța conducerea clubului că vrea să-și încerce norocul în fotbalul italian.

„Țugui a revenit la echipă, se antrenează cu noi, dar pentru meciul cu Mioveni nu va face parte din lot, pentru că a avut o perioadă mai lungă de pauză. Sper să se adapteze cât mai repede, pentru că avem nevoie de el, mai ales că e încă junior și a fost jucătorul clubului și în trecut. A fost dorința lui să revină. Am purtat discuții cu el, am vrut să îl fac să înțeleagă că e ultima lui șansă și, la insistențele băieților și ale conducerii, ne-am înțeles. E foarte important pentru el să se reintegreze și să facă parte din această echipă”, a declarat, citat de Druckeria, antrenorul Bogdan Andone despre Țugui.

Andrei Țugui a evoluat la ASU Poli în sezonul trecut în 14 meciuri, dintre care în doar 8 a început ca titular.

Andone despre Dur-Bozoancă: „Am găsit o soluție foarte bună pentru noi”

Antrenorul Politehnicii a vorbit și despre cealaltă achiziție a echipei făcută în această săptămână, portarul Cosmin Dur-Bozoancă.

„Aveam nevoie de trei portari, pentru că este un campionat lung. Am decis ca postul de portar să fie acoperit de juniori și am căutat o variantă de U21. Cred că am găsit o soluție foarte bună pentru noi, la Viitorul Constanța. E un portar care a petrecut șapte ani la academia lui Hagi și nu întâmplător a stat atât de mult acolo. Sper să se integreze cât mai repede și să aibă un sezon foarte bun, să ne ajute să rămânem în zona superioară a clasamentului”, a spus Andone.

Bogdan Andone a comentat și despre situația fundașului sârb Borislav Topic, care încă nu poate fi legitimat. „La noi, birocrația se mișcă mai greu, din păcate. Eu îmi doresc să îl am la dispoziție cât mai repede. Încetul cu încetul se adună și cartonașele și vom fi descoperiți. Am spus-o și o repet, în acea poziție, la fundaș central, suntem cei mai descoperiți”, a mai declarat Andone.

Sâmbătă, de la ora 17:00, ASU Poli joacă în etapa a 6-a a Ligii 2, pe teren propriu, cu CS Mioveni.

Pe aceeași temă