Liviu Mihai e optimist: „Am venit la Iași pentru a juca în Liga I”

Liviu Mihai e optimist:**

Unul dintre jucătorii cu care Iașiul s-a întărit în această iarnă, mijlocașul Liviu Mihai, a explicat motivul pentru care a părăsit Unirea Slobozia, o echipă aflată înaintea Iașiului în clasament, pentru a veni în Copou.

„La prima vedere, dacă privești clasamentul, ai putea spune că este un pas înapoi venirea mea la Iași, dar nu este așa. Transferul la CSMS reprezintă un pas înainte pentru mine. Și la Slobozia era un grup unit și puternic, ca și aici, dar la Iași sunt alte obiective. La Iași se vrea promovarea și am decis să vin aici pentru că vreau să joc în Liga I cu această echipă. Îmi doresc să fiu sănătos, să joc bine, să mă impun în echipă și să promovăm în Liga I”, a spus Liviu Mihai,

Mijlocașul vede Iașiul ca principala favorită la accederea în Liga I: „Cred că Iașiul este principala candidată la promovare, iar a doua… tot Iașiul. Depinde de noi. Și Rapidul e o echipă puternică, dar acolo sunt probleme financiare. Iar când nu e stabilitate din acest punct de vedere, e greu să faci performanță”.

La rândul său, fundașul dreapta Gabriel Bosoi este și el convins că CSMS poate îndeplini obiectivul la finele acestui sezon.

„În opinia mea, CSMS Iași, Rapid și FC Clinceni sunt echipele care se vor bate pentru primele două locuri. Totul depinde doar de noi, dar eu sunt sigur că vom promova la final. Pentru mine nu contează unde joc, mă descurc pe banda dreaptă atât fundaș, cât și mijlocaș, dar cel mai bine în linia defensivă. De altfel, golurile pe care le-am dat până acum la Brăila, au fost reușite din postura de fundaș, multe dintre ele la fazele fixe. Le transmit suporterilor să aibă încredere în mine și să vină într-un număr cât mai mare la stadion pentru a ne susține în drumul nostru către Liga I”, a punctat Bosoi.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă