Litigiul cu Marinescu le-a adus celor de la FC Olt interdicția de a face transferuri! Slătinenii pot însă să se întărească

Litigiul cu Marinescu le-a adus celor de la FC Olt interdicția de a face transferuri!** Slătinenii pot însă să se întărească

Pierderea litigiului pe care fosta conducere a clubului slătinean l-a avut cu goalkeeper-ul Marinescu s-a soldat cu interdicția de a efectua transferuri de jucători de la alte cluburi. În urma memoriului depus de oficialii grupării FC Olt Slatina, FRF a venit cu precizarea că sunt permise legitimările jucătorilor liberi de contract.

FC Olt Slatina poate demara campania de achiziții. FRF s-a pronunțat asupra memoriului depus de conducerea clubului în cazul Marinescu. Interdicția în urma litigiului pierdut de Jane Nițulescu cu fostul goalkeeper rapidist viza transferurile. Potrivit ROAF, transferul reprezintă trecerea unui jucător de la un club la altul. Prin urmare, FC Olt Slatina nu are îngrădit dreptul de a legitima jucători.

„Am primit adresă de la FRF potrivit căreia interdicția se referă la imposibilitatea de a transfera, fiind însă permise legitimările jucătorilor liberi. Prin urmare, putem da drumul discuțiilor cu jucătorii pe care vrem să-i aducem”, a declarat președintele celor de la FC Olt Slatina, Gheorghiță Geolgău.

Buciuman, aflat în pregătire cu FC Olt

Oficialii clubului intenționează să întărească ofensiva, în tur marea problemă a slătinenilor fiind în atac. George Buciuman, jucător ce și-a reziliat contractul cu FC Caracal în această iarnă, s-a alăturat săptămâna trecută lotului echipei FC Olt Slatina. Acesta a debutat cu gol în amicalul cu Brebeni, marcând pentru scorul de 2-0. Atacantul de 31 de ani a mai evoluat sub comanda tehnicianului Dan Oprescu în anul în care Alro a realizat promovarea în eșalonul secund.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă