Lircă, noua achiziție a Voluntariului

Lircă,** noua achiziție a Voluntariului

Amicalul de joi disputat de FC Voluntari contra celor de la FC Viitorul, fără spectatori – la cererea echipei de Liga 1, a adus și debutul unui nou transferat în echipa ilfoveană. Astfel, în repriza secundă, perechea de închizători a Voluntariului a fost alcătuită din Bogdan Vasile, mijlocaș împrumutat de la FC Viitorul și noul venit Codruț Lircă.

Jucător de bază la CSM Râmnicu Vâlcea în sezonul trecut, Lircă nu a mai făcut parte din planurile pentru noul sezon și s-a despărțit de gruparea din Zăvoi. Ilfovenii au considerat utilă versatilitatea sa, fotbalistul de 25 de ani putând evolua pe orice post din linia mediană, ba chiar și în postura de vârf doi.

Revenind la meciul propriu-zis, Voluntariul a pierdut la limită, scor 0-1, unicul gol al meciului fiind reușit de Daminuță în minutul 85, cu o torpilă de la circa 23 de metri de buturile lui Vieru, balonul oprindu-se în vinclu.

Voluntariul a început meciul cu Hânțescu – Roșu, Poverlovici, Mitache, Maxim – Rădoi, B. Barbu – Deac, Voduț, Călințaru – M. Ene. După reluare, Ilie Poenaru a început cu Vieru – Crăciun, Achim, Rădoi, Roșu – B. Vasile, Lircă – M. Vasile, A. Zaharia, A. Voicu – Ad. Bălan. Au mai intrat până la final și Elvis Stan, Ispas (un junior venit de la FC Brașov) și Tudorică.

Sursa: IlfovSport

Pe aceeași temă