Liga Campionilor sau Liga II?

04 Jun. 2009, 16:37 Bursa transferurilor
Liga Campionilor sau Liga II?

Tiberiu Bălan și Dacian Varga sunt la un pas o mare performanță, câștigarea primului titlu din carieră cu Unirea. Fotbaliștii nu vor avea însă o vară liniștită. Imediat după încheierea sezonului, împrumutul la Urziceni se încheie, iar cei doi se vor întoarce în Regie, fiind sub contract cu Sportul Studențesc.

Ofertele nu vor întârzia să apară, însă patronul "studenților" nu exclude posibilitatea ca Bălan și Varga să rămână în Liga 2. Vasile Șiman a recunoscut la sport.ro că în cazul în care Dinamo ar fi câștigat campionatul jucătorii ar fi ajuns în Ștefan cel Mare. În actualele condițiile, dinamoviștii nu își mai permit să cheltuie sume importante pentru achiziții, astfel că o posibilă destinație a ieșit din calcul.

"Sunt șanse ca Tibi Bălan și Varga să joace la Sportul din vară, chiar dacă iau titlul! Pe mine nu m-a sunat nimeni să-mi facă vreo ofertă. Dinamo i-ar fi luat doar dacă luau titlul, pentru că aveau bani. Nu iau titlul și nu au bani. Piața o să dea prețul pentru Varga și Tibi Bălan!"

Un alt club interesat de serviciile mijlocașilor a fost FC Timișoara, dar și bănățenii și-au luat gândul de la înregimentarea lor, după ratarea obiectivului.

Orice ofertă pentru Bălan și Varga va fi analizată, ca de obicei, cu multă atenție de patronul alb-negrilor, iar negocierile au mari șanse să se prelungească până spre finalul perioadei de transferări, cum s-a mai întâmplat atunci când alți fotbaliști au părăsit Regia.

 

Totuși, cei doi ar putea juca în Liga Campionilor, dacă eforturile lui Dan Petrescu și MM Stoica vor fi încununate de succes și îi vor readuce la Urziceni, unde cei doi au reușit, în scurt timp, să se impună ca titulari, însă ultimul cuvânt îl va avea Vasile Șiman.

04 Jun. 2009, 16:37 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă