Liber de contract, Pușcașu poate ajunge în Liga I!

Liber de contract,** Pușcașu poate ajunge în Liga I!

Luni, la primul antrenament al echipei CSMS Iași, formație care încă mai speră să rămână în prima ligă, a fost prezent și Andrei Pușcașu, jucător care a încheiat conturile cu CF Brăila.

De altfel, noul antrenor din Copou, Costel Enache, a efectuat încă de duminică un antrenament la care a participat și mijlocașul de 23 de ani.

„Da, sunt la Iași. Eu am încheiat contractul cu CF Brăila și doresc să evoluez în prima ligă, am mai multe oferte, o voi alege pe cea mai avantajoasă. Ieșenii au încă șanse de a evolua în primul eșalon, în Copou atmosfera este bună, jucătorii și cei din anturajul echipei sunt optimiști”, a declarat Andrei Pușcașu.

Sezonul recent încheiat se pare că a fost ultimul pentru Pușcașu în tricoul echipei fanion a orașului Brăila. Mijlocașul, care prin prestațiile lui a contribuit la mai multe victorii în campionatul 2012-2013 pentru gruparea de la Dunăre, care a înscris golul victoriei echipei CF Brăila în amicalul de lux cu Steaua București, o torpilă de la marginea careului, care l-a lăsat spectator pe Stanca, este dorit de mai multe echipe din prima ligă. Discuțiile cu Pandurii Tg. Jiu au căzut, însă pe fir sunt încă Oțelul Galați, formație care l-a monitorizat pe tot parcursul returului și Viitorul Constanța.

„Nu am semnat cu nimeni, este un moment important în cariera mea, de aceea am renunțat și la vacanță. M-am odihnit doar o săptămână, pe urmă m-am antrenat singur. Sunt în tratative cu cei de la CSMS Iași, dar mai am alte variante, Oțelul Galați, Viitorul Constanța, am fost contactat și de cei de la Craiova. Au mai fost interesați de mine cei de la Pandurii și Săgeata Năvodari, dar aceste variante au căzut definitiv. Eu îmi doresc să evoluez în Liga I, dar nu exclud nici varianta de a continua cu CF Brăila, depinde de oferta care mi se va face de acolo”, a mai adăugat Andrei Pușcașu.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Foto: Alexandru RAITA

Pe aceeași temă