Leucuța și Curtuiuș, ultimele noutăți ale „Șoimilor”: „Ne-am înțeles cu amândoi”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Jul. 2015, 18:05 Actualizat: 08 Jul. 2015, 18:06 Bursa transferurilor
Leucuța și Curtuiuș, ultimele noutăți ale „Șoimilor”:  „Ne-am înțeles cu amândoi”

Trupa din Podgorie continuă să-și consolideze efectivul. Astăzi, sub comanda lui Ionuț Popa au ajuns doi fotbaliști consacrați: atacantul Marius Curtuiuș (25 de ani) și mijlocașul ofensiv Alexandru Leucuța (27 de ani).

Primul și-a legat cea mai mare parte a carierei de Gloria Bistrița, pe care a reprezentat-o în Liga I. Bornele sale mai includ echipele Delta Tulcea, CSM Râmnicu Vâlcea, Arieșul Turda și FC Olt. Ineuanul Leucuța a mai jucat, pe lângă trupa din orașul natal, la UTA, Poli Iași, Național Sebiș, Bekescsaba, iar la Olt l-a avut coleg pe Curtuiuș. „Ne-am înțeles cu amândoi”, a confirmat președintele Pavel Piroș.

De fapt, lotul complet al alb-negrilor astăzi i-a inclus pe Irimia, Sălăjan – Doda, Rusu, Traore, Dubeștean, Costa, Issa, Pavel, Dan, Fuchs, Gîlcă, Oprea, Leucuța, Cuedan, Mitu, Farcaș, Pirtea, Niță, Mihai, Curtuiuș. Cel mai probabil, pe 99 la sută din cei enumerați se va conta în campionat.

Dar campania de achiziții nu e gata. „Probabil pe joi, vor mai ajunge încă trei jucători. Iar spre sfârșitul săptămânii cred că definitivăm lotul”, a confirmat Pavel Piroș.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Jul. 2015, 18:05 Actualizat: 08 Jul. 2015, 18:06 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă