Leonard Dobre, ofertat de rapidiști pentru a-i lua locul lui Matei: „A cerut timp”

Leonard Dobre, ofertat de rapidiști pentru a-i lua locul lui Matei:**

Plecarea golgheterului Marius Matei la FC Voluntari a slăbit în mod cert forța de atac a grupării Rapid Suceava, astfel că oficialii clubului caută urgent soluții pentru înlocuirea cu succes a acestuia. Una dintre variantele pentru substituirea lui Matei a fost Marco Enciu, care a evoluat în tur la Farul Constanța, însă acesta, timișorean fiind, a optat între timp pentru gruparea de liga secundă Șoimii Pâncota, pentru a fi mai aproape de casă.

Mai nou, „alb-vișiniii” se interesează de posibilitatea aducerii pe Areni a atacantului Leonard Dobre, un jucător în vârstă de 22 de ani, 1,86 metri și 78 de kilograme.

Hunedorean la origine, Dobre a debutat în fotbalul profesionist la Sportul Studențesc, după care a pus umărul la promovarea grupării CSMS Iași în primul eșalon. Dobre tocmai s-a despărțit la începutul acestui an de formația ieșeană, pentru care a strâns totuși nouă apariții pe gazon în actuala ediție a Ligii 1.

„Am inițiat deja discuțiile cu jucătorul, care a cerut timp să analizeze oferta noastră. Ideal ar fi să picăm de acord cât mai repede, pentru a putea să-l luăm cu noi în stagiul de pregătire centralizată de la Poiana Negri, care începe luni”, a declarat președintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

Sucevenii insistă și pentru împrumutul lui Alexandru Buziuc de la Gaz Metan Mediaș, așteptând un răspuns oficial în acest sens de la conducătorii grupării ardelene.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă