Lemac, o nouă opțiune în atac pentru Stoican: „Voi da tot ce pot și voi demonstra pe teren că sunt dinamovist”

Lemac, o nouă opțiune în atac pentru Stoican:**

Denis Lemac, atacantul de 19 ani împrumutat la Olimpia Satu Mare sezonul trecut, a revenit în această vară la Dinamo și se află cu achipa în cantonamentul de la Săcele. Acesta este foarte încântat de atmosfera pe care a găsit-o la Dinamo și speră să fie una din opțiunile lui Flavius Stoican în viitorul sezon al Ligii 1.

Tânărul atacant a mai declarat că îl apreciază foarte mult pe George Țucudean, cel care a revenit la Standard Liege după împrumutul la Dinamo din ultimul sezon.

„Mă simt excelent și atmosfera e foarte bună. Voi da tot ce pot pentru a reprezenta o opțiune pentru ‎linia de atac atunci când va începe noul sezon. Îmi plac mai mulți atacanți, dar jucătorul care m-a impresionat cel mai tare este Țucudean. Cred că mă asemăn cu el în joc și vreau să ajung în scurt timp și eu la nivelul lui”, a spus Denis Lemac pentru site-ul oficial al clubului din Ștefan cel Mare.

Chiar dacă au existat unele zvonuri conform cărora jucătorul ar fi declarat că își dorește să joace la Steaua, Lemac a precizat că vorbele sale au fost înțelese greșit și că a spus doar că ar dori să ajungă la permormanțele pe care echipa din Ghencea le-a realizat de-alungul timpului și că își dorește să demonstreze cât de dedicat este culorilor alb-roșii atunci când va fi utilizat de Flavius Stoican.

„Eu am declarat că respect alte echipe pentru rezultatele din ultimii ani și că aș vrea și eu să ajung la asemenea performanțe, dar în niciun caz la Steaua. Voi demonstra pe teren că sunt dinamovist când voi fi folosit de Mister”, a mai spus Lemac.

Foto: FC Dinamo

Pe aceeași temă