La Brăila a început curățenia. Au renunțat la un jucător pe care s-au bazat în ultimele șase sezoane

Deși campionatul Ligii a II-a încă nu s-a încheiat, până la finalul sezonului mai fiind încă cinci etape de disputat, CF Brăila a început deja curățenia de vară. Clubul de la malul Dunării trece printr-un moment critic financiar și încearcă să reducă din cheltuieli pentru a supraviețui. În acest sens, conducerea echipei a ajuns, joi, la un acord de despărțire amiabilă cu jucătorul Emmanuel Nnaemeka N’digwe.

Nigerianul de 28 de ani evolua la Brăila încă din 2009, însă în ultima perioadă nu a mai reușit să se impună în primul „11” după ce în prima parte a sezonului a suferit o accidentare gravă.

Iată comunicatul oficial al echipei CF Brăila în care anunță despărțirea de african:

„CF Brăila și jucătorul Emmanuel N’digwe au convenit, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale începând cu data de 7 mai 2015, a anunțat președintele clubului, dl. Valentin Avramescu.
Emmanuel N’digwe a evoluat la clubul nostru timp de 6 sezoane, (2009-2015), perioadă în care a adunat 109 prezențe și a marcat 16 goluri în tricoul alb-albastru.
Mulțumim, Emmanuel N’digwe!”

În altă ordine de idei, CF Brăila joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 6-a a play-off-ului Seriei I, în deplasare la Gloria Buzău. Runda trecută, echipa pregătită de Alin Pânzaru s-a impus cu 3-2 în fața adversarului pe care îl va reîntâlni la finalul acestei săptămâni.

CITEȘTE și: CF Brăila tratează adversarii diferit în play-off. Gloria nu va primi aceeași atenție ca FC Voluntari sau Academica: „Nu este normal”

 

Pe aceeași temă