L-au vrut doar la TV! Steaua nu a făcut nicio ofertă pentru Sepsi

03 Jan. 2012, 18:28 Bursa transferurilor
L-au vrut doar la TV!** Steaua nu a făcut nicio ofertă pentru Sepsi

Eventuala plecare a lui Latovlevici la Saint-Etienne ar lăsa un gol mare în banda stângă a apărării steliste. Pe acel post, steliștii își doresc să aducă un jucător care se află pe lista lor de transferuri de mai mult timp.

Laszlo Sepsi, jucătorul Timișoarei, este cel vizat cel puțin la nivel declarativ, pentru că potrivit lui Daniel Stanciu, echipa bucureșteană nu a înaintat nicio ofertă oficială și concretă pentru jucător.

Daniel Stanciu spune că Sepsi și-ar dori să ajungă la Steaua, dar mai trebuie să fie dorit cu adevărat de formația lui Ilie Stan.

Același sfat îl dă Stanciu și rivalilor Stelei: dacă îl vor pe Curtean trebuie să vină cu o ofertă. Timișoara este dispusă să se despartă de ambii jucători.

„A existat un interes pentru Sepsi în lunile trecute. Cred că Sepsi ar fi un înlocuitor pe măsură pentru Latovlevici în cazul în care acesta din urmă se va transfera. Cu singuranță Steaua își dorește jucători de valoare, Sepsi este un jucător care a fost cumpărat de Benfica. Dacă ar exista o ofertă din partea Stelei, dar nu există în acest moment, cu siguranță Sepsi ar accepta să vină la Steaua.

În acest moment nu există nicio ofertă concretă pentru jucătorii noștri, discuții există, dar nimic concret. Curtean ar fi o alegere foarte bună pentru Dinamo, îl putem transfera defitiniv sau împrumut până în vară cu opțiune de cumpărare, dar așa cum am mai spus nu există nicio ofertă concretă”, a declarat Daniel Stanciu, team-managerul Timișoarei.

03 Jan. 2012, 18:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă