Kuku și Bruno Martins continuă la Clinceni. Ilfovenii au împrumutat încă un jucător de la ASA Târgu Mureș

Kuku și Bruno Martins continuă la Clinceni.** Ilfovenii au împrumutat încă un jucător de la ASA Târgu Mureș

Cei doi jucători stranieri din lotul echipei FC Academica Clinceni, Benjamin Kuku și Bruno Martins, vor continua să evolueze sub comanda antrenorului Laszlo Balint și în partea a doua a campionatului Ligii 2. Conducerea clubului ilfovean a reușit în această săptămână să le prelungească împrumutul de la ASA Târgu Mureș, anunță pagina oficială de Facebook a formației din Clinceni. În plus, de la vicecampioană a mai fost împrumutat încă un tânăr jucător.

Benjamin Kuku (20 ani) a jucat în prima parte a sezonului eșalonului secund în 13 meciuri din totalul de 17 desfășurate de ilfoveni în cele 18 etape scurse până acum. Nigerianul a fost de opt ori titular, în această perioadă înscriind de patru ori, cu Farul, Gloria Buzău, Bucovina Pojorâta și Ceahlăul.

Bruno Martins (29 ani) a evoluat în schimb mai puțin la Clinceni, de doar opt ori, dintre care de cinci ori ca titular. Mijlocașul brazilian a jucat până la meciul cu Rapid Suceava, din 7 noiembrie, când s-a accidentat și a devenit indisponibul pentru finalul de an. Cu toate acestea, Laszlo Balint a considerat că are nevoie în continuare de el și a insistat pentru păstrarea sa în lot.

Din această primăvară, la FC Academica Clinceni va juca și juniorul Carlos Cherteș (16 ani). Mijlocașul component al reprezentativei sub 17 ani a României a fost împrumutat tot de la ASA Târgu Mureș, echipă pentru care însă n-a apucat să evolueze, ci a făcut-o doar pentru formația secundă a transilvănenilor, cea din Liga a IV-a.

Reunirea echipei FC Academica Clinceni e programată pentru luni, 18 ianuarie.

Pe aceeași temă