Krausz a lăsat ASU Poli pentru o echipă modestă din Ungaria

Krausz a lăsat ASU Poli** pentru o echipă modestă din Ungaria

ASU Politehnica Timișoara și-a luat gândul de la unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut în sezonul recent încheiat. Raul Krausz (22 de ani) și-a încheiat contractul cu bănățenii la finalul acestui campionat, a refuzat oferta de prelungire și va merge în Ungaria, la Kazincbarcika SC, o echipă modestă din Liga 2.

Al doilea cel mai utilizat jucător de ASU Poli în recentul campionat al Ligii 2, ca meciuri jucate, după Dănuț Bilia, a lăsat Timișoara pentru modesta Kazincbarcika, o echipă care a încheiat sezonul pe locul 17 în eșalonul secund din Ungaria, chiar prima poziție deasupra retrogradatelor.

Krausz s-a remarcat la FC Maramureș și a fost transferat de Dinamo, apoi cedat sub formă de împrumut la Berceni. Ulterior a evoluat la Olimpia Satu Mare și ASU Poli, în Liga 2, iar acum merge în Ungaria, la echipa unde mai joacă alți cinci jucători români: Karoly Fila, Valter Heil, Raul Palmes, Dan Constantinescu și Tony Kanalos.

În sezonul recent încheiat, Raul Krausz a jucat în 34 de meciuri pentru ASU Poli, dintre care în 33 a fost titular, și a înscris 3 goluri.

Cât o privește pe echipa timișoreană, aceasta le-a prelungit până acum contractele jucătorilor Dănuț Bilia, Ioan Mera, Adrian Poparadu, Alin Ignea, Ionuț Coadă, Răzvan Ghinescu, Marvin Schieb și Ionuț Plămadă. Ca noi transferuri i-a adus pe Bogdan Bozian, Bogdan Nicolescu, Adrian Bedea, Tamas Szasz, Rareș Murariu, Raul Vidrășan, și Romeo Bănică. Echipa se reunește pe 2 iulie.

Pe aceeași temă