Kone și Petrariu vor juca în Liga 1. Cei doi jucători au semnat cu o nou-promovată

Kone și Petrariu vor juca în Liga 1.** Cei doi jucători au semnat cu o nou-promovată

Clubul ilfovean a anunțat pe site-ul oficial transferul lui Hamed Kone (27 ani) și Răzvan Petrariu (20 ani).

Portarul venit la SC Bacău a semnat un contract valabil pe cinci sezoane, în timp ce ivorianul, fost jucător la Academica Argeș, a semnat pe doi ani.

„Sunt foarte fericit că am ajuns să joc în prima ligă în România. Vreau să demonstrez că cei din conducerea lui FC Voluntari nu s-au înșelat atunci când au insistat pentru aducerea mea la această echipă”, a declarat Kone.

Ambii jucători se vor alătura lotului nou-promovatei pe 10 iunie, atunci când e stabilită reunirea.


 

Promovată în Liga 1 la finalul acestui sezon, FC Voluntari începe să-și întărească lotul. Primele două mutări au fost deja realizate, ambele de la foste coechipiere din Liga 2.

Primul transfer al grupării pregătite de Ilie Poenaru este Hamed Kone (foto), informează IlfovSport. Liber să-și aleagă o altă destinație după ce Academica Argeș a anunțat că se desființează în cazul în care nu-și găsește alt finanțator, Kone a acceptat oferta Voluntariului și va face pasul în Liga 1.

Jucătorul de 27 de ani originar din Coasta de Fildeș a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Ivorianul care poate juca atât ca atacant, cât și ca mijlocaș, fie pe dreapta sau în stânga, a impresionat prin evoluțiile sale în tricoul Academicii. În ultimul sezon a marcat de cinci ori, însă a oferit numeroase pase sau centrări de gol colechipierilor săi. În cariera sa a mai jucat în Thailanda, la Chonburi, și apoi în Japonia, 4 sezoane, la Gainare Tottori. În România a jucat doar la Academica, din 2013, atunci când echipa se numea FC Clinceni.

Aceeași sursă anunță că la FC Voluntari va juca în următorul sezon și Răzvan Petrariu, portarul lui SC Bacău. Goalkeeperul de 20 de ani a fost remarcat în trecut de mai multe echipe din Liga 1, Rapid fiind una dintre ele.

Foto: Andrei Zevedei

Pe aceeași temă