Kirev și Petrovic semnează azi! „Mai așteptăm trei-patru jucători”

20 Aug. 2012, 17:55 Bursa transferurilor
Kirev și Petrovic semnează azi!**

Clubul timișorean intră în linie dreaptă pentru pregătirea debutului în noul sezon, când în prima etapă la Timișoara sosește UTA. Managerul sportiv Călin Rosenblum a anunțat că ACS Poli a ajuns la un acord cu mai mulți jucători din lotul aflat în pregătire dar mai așteaptă trei-patru piese importante, certitudini pentru eșalonul secund.

„Au semnat mai mulți jucători, dar nefiind înregistrate contractele vedem la cine renunțăm în funcție de cine mai vine. Mai așteptăm trei -patru jucători. Un fundaș central, un mijlocaș și un atacant… De acum vor mai veni doar jucători care efectiv intră direct, cu experiență. Lotul va fi cunoscut miercuri după jocul cu Făget, cel târziu joi”, a declarat Rosenblum. Acesta a confirmat că Petru Goge, Florin Nohai și jucătorii sub 21 de ani doriți au fost acontați de noul club.

„Nohai a semnat pe doi ani iar Goge pe trei. Cu Zăgrean și Marovic suntem în discuții avansate, astăzi semnează Kirev și Petrovic, în rest toți care sunt aici și de care am fost interesați au semnat. Avem o relație extraordinată cu domnul Iancu. Noi vrem să luăm jucători pe doi ani minimum, să avem continuitate. Cu cei care sunt sub 21 și sunt de perspectivă am ajuns la un acord”, a spus managerul sportiv timișorean. În schimb atacantul Dimitrie Cristinel Gafița nu s-a mai prezentat, fiind ofertat și de alt club, posibil CS Turnu Severin, însă se poartă în continuare discuții cu acesta.

Printre jucătorii tineri care vor continua cu noul club se numără Trandu, Artean, Dobricean, Fuchs și Anițoiu (Banatul). ACS Poli s-a despărțit zilele trecute de Tătar (Sportul) și Miron (Callatis). Astăzi la antrenamente s-au mai prezentat doi jucători: Ninel Corcoveanu (Slatina) și Mirel Soare (FC Argeș), primul nu s-a mai dezechipat deoarece nu era liber de contract. Soare a jucat ultima dată la FC Argeș, evoluează fundaș central și are 26 de ani.

Ovidiu Petre va oferi un răspuns până miercuri în timp ce Rațiu va rămâne aproape sigur. În timp ce din „lotul Recaș” vor fi păstrați cu certitudine cei mai importanți componenți: Szekely, Enciu, Nanu și Șeroni.

Semicantonament local

ACS Poli va intra într-o pregătire centralizată înaintea partidei cu UTA dar echipa nu se va îndepărta prea mult de oraș, timpul fiind foarte scurt. Locația aleasă ar putea fi pensiunea din satul Covaci, care se bucură de condiții bune și apropierea de arena Fortuna. „De săptămâna următoare intrăm într-un semicantonament pe plan local, petrecem mai mult timp împreună, la o pensiune de la marginea Timișoarei”, a spus Călin Rosenblum.

ACS Poli va disputa două amicale înaintea jocului cu UTA, miercuri de la ora 10 cu Flacăra iar apoi sâmbătă de la ora 11 cu Vulturii Lugoj.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

20 Aug. 2012, 17:55 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă