Kalai a semnat pe un an

14 Aug. 2009, 13:08 Bursa transferurilor
Kalai a semnat pe un an

 

Ieri dimineață, fundașul Iosif Kalai a semnat cu FCM Bacău un contract pe un an, cu drept de prelungire pentru alte două sezoane în condițiile în care „galben-albaștrii“ vor promova în vara viitoare în Liga l. În vârsta de 29 de ani, Kalai a venit din postura de jucător liber de contract, el reziliindu-și acordul care îl lega de Politehnica Iași, club pentru care a evoluat în ultimele două ediții de campionat.

 

Kalai nu a fost reținut în lotul pentru meciul de la Râmnicu-Sarat, el urmând să-și înceapă ciclul de antrenament sub comanda lui Gheorghe Poenaru săptămâna viitoare. Kalai nu va fi însă ultima mutare din această vară a FCM-ului. „Galben-albaștrii“ poartă discuții și pentru aducerea unui „mijlocaș-surpriza“, cum l-a etichetat președintele Relu Damian, dar, totodată, speră și la o altă luare de poziție a celor de la FC Vaslui pe marginea cazului Doboș.

 

Jucătorul este dorit de FCM Bacău, fie și sub forma unui împrumut, însă conducerea vasluienilor nu agreează însă decât varianta transferului pe o sumă pe care „galben-albaștrii“ o consideră mult prea mare.

 

Sursa desteptarea.ro

14 Aug. 2009, 13:08 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă