Atac la Claudiu Herea! Golgheterul Baloteștiului e dorit de un club din Liga 1

Atac la Claudiu Herea!** Golgheterul Baloteștiului e dorit de un club din Liga 1

Cel mai bun jucător al echipei CS Balotești ar putea face pasul în această vară la un club mult mai apropiat de valoarea sa. Mijlocașul Claudiu Herea (27 de ani) a rupt norma în acest sezon al Ligii 2, a înscris de 17 ori, fiind al 7-lea în topul golgheterilor din acest campionat, și este dorit în Liga 1.

La al treilea sezon în tricoul echipei din Balotești, Claudiu Herea, fratele mult mai cunoscutului Ovidiu Herea, a avut o evoluție remarcabilă încă din prima parte a campionatului și nu a dus lipsă de oferte de adversarele ilfovenilor. Dunărea Călărași și Sepsi OSK au fost doar două echipe care l-au dorit pe mijlocaș, însă acesta a preferat să continue la CS Balotești, unde a contribuit decisiv în multe rânduri pentru a o salva de la retrogradare.

Potrivit IlfovSport, FC Botoșani este gata să facă o ofertă pentru transferul fotbalistului bucureștean, care a declarat în dese rânduri că va pleca de la CS Balotești doar în situația în care va fi ofertat din Liga 1.

32 de meciuri și 17 goluri a bifat Claudiu Herea în sezonul recent încheiat pentru CS Balotești

Vor să împrumute mai mulți jucători de la Juventus

Altfel, conducerea echipei ilfovene vrea să prelungească împrumuturile celor doi jucători de la Juventus București, Eugen Nica (18 ani) și Andrei Rontea (20 ani), mai ales că formația lui Daniel Oprița a promovat în Liga 1 și nu se va baza pe ei. Pe lângă aceștia, ilfovenii și-ar dori împrumut de la Juventus și alți jucători.

În partea a doua a sezonului, Nica și Rontea au evoluat în 13, respectiv 2 meciuri pentru CS Balotești, primul reușind să înscrie și două goluri.

„Am discutat pe această temă cu șefii de la Juventus. Luăm în calcul și venirea altor jucători de la această echipă după ce se va definitiva lotul pentru Liga 1. Nu am făcut, deocamdată, niciun pas concret în acest sens”, a spus, pentru IlfovSport, Cătălin Împăratu, directorul sportiv al clubului din Balotești.

În plus, se poartă discuții și pentru prelungirea contractului cu antrenorul Augustin Călin. „Jucătorii au intrat în vacanță până pe 26 iunie. În perioada imediat următoare mă voi întâlni cu responsabilii echipei pentru a vedea cum vom aborda viitorul sezon. Eu mi-am încheiat contractul, dar sunt adeptul continuității și aș dori să continui munca la Balotești. Vom pune pe hârtie toate detaliile pentru a vedea care sunt perspectivele grupării”, a spus, pentru aceeași sursă, Călin.

CS Balotești a încheiat acest sezon al Ligii 2 pe locul 13, cu 40 de puncte acumulate în 34 de meciuri. 11 victorii, 7 egaluri, 16 înfrângeri, 44 de goluri marcate și 56 primite sunt cifrele ilfovenilor în acest campionat.

Pe aceeași temă