Jucătorul CSM-ului care se vrea hairstylist și-a găsit o nouă echipă unde să-și continue cariera în fotbal

Jucătorul CSM-ului** care se vrea hairstylist și-a găsit o nouă echipă unde să-și continue cariera în fotbal

Fostul mijlocaș stânga al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Radu Georgescu (20 ani), a ajuns de azi la antrenamentele clubului de Liga a 3-a ACS Șirineasa. Inițial, jucătorul originar din Horezu a intenționat să evolueze în campionatul județean, la echipa din localitatea natală, Flacăra, însă condițiile oferite acolo au fost dezamăgitoare.

Astfel, Radu Georgescu și-a dat acordul să joace până în vară la ACS Șirineasa, rămasă singura echipă profesionistă de fotbal din județul Vâlcea. În paralel, jucătorul intenționează să se înscrie în Capitală la cursuri de hair-styling.

„Georgescu va juca la noi până în vară, am ajuns la un acord cu el. Deocamdată, el nu este refăcut complet după operația suferită în luna noiembrie la umărul stâng, mai are nevoie să stea o lună. Face însă alergări și antrenament separat” a spus managerul ACS Șirineasa, Mădălin Dobre. 

Un alt jucător de la CSM, mijlocașul dreapta Ionuț Marian este așteptat și el miercuri la Șirineasa.

Georgescu este primul senior luat de Șirineasa de la CSM, după desființarea echipei fanion din Zăvoi.

În toamnă, Radu Georgescu a jucat puțin pentru CSM Râmnicu Vâlcea, după ce a avut de trecut peste două accidentări, mai întâi la aductori, apoi operația la umăr.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă