Jucătorii lui Poli s-ar putea muta în masă la o echipă din Liga I! Negocierile sunt aproape finalizate

24 May. 2012, 10:50 Bursa transferurilor
Jucătorii lui Poli s-ar putea muta în masă la o echipă din Liga I!** Negocierile sunt aproape finalizate

Foști colaboratori la Steaua, Ilie Stan, Narcis Răducan și Edi Iordănescu pot forma noua structură de conducere la Concordia Chiajna împreună cu Petre Marin. Aceștia au avut deja o discuție cu primarul Chiajnei și sunt tentați să înceapă un nou proiect.

După plecarea lui Reghe­campf de la Concordia și după demisia lui Narcis Răducan de la Steaua, primarul Mircea Minea s-a mișcat foarte rapid. Edilul din Chiajna a obținut momentan acordul de principiu al lui Ilie Stan de a antrena din sezonul următor echipa ilfoveană. În funcția de președinte al acestui club a fost numit, ieri, Narcis Răducan, iar Petre Marin va fi noul director sportiv.

Ajutor de la Marian Iancu?

Lui Edi Iordănescu i s-a oferit postul de antrenor secund, dar acesta ezită să accepte. „E adevărat că am primit propunerea de a merge la Chiajna, dar momentan sunt departe de un acord, șansele sunt chiar foarte mici”, a spus pentru ProSport, Iordănescu Jr.

Primarul Minea a mai mărturisit că, aproape sigur, la Concordia vor juca din vară și mai mulți fotbaliști de la divizionara secundă Poli Timișoara. „Aproape că am finalizat discuțiile pentru aducerea în masă a unor fotbaliști de la Poli. Voi negocia cu Marian Iancu și despre dorința mea ca cei de la BKP să ni se alăture în proiectul nostru”, a încheiat primarul din Chiajna.

Articol scris de Daniel Vlad

24 May. 2012, 10:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă