Jucătorii care au contribuit la promovarea Petrolului și la care clubul a renunțat! Motivul pentru care Georgian Păun și Andor nu continuă cu echipa în Liga 2

Petrolul a avut 25 de jucători la reunire, însă printre aceștia au fost, surprinzător, doar 12 nume care au contribuit la promovarea în Liga 2. În schimb, noul antrenor Leo Grozavu a avut mulți tineri pe care să-i testeze în perioada următoare, dar și primele două achiziții: Claudiu Herea și Florin Plămadă.

Printre jucătorii pe care echipa ploieșteană nu se va baza în noua ediție de campionat, una în care vizează promovarea în Liga 1, se numără nume importante pentru acest nivel. Fostul dinamovist Georgian Păun (foto principal), Claudiu Tudor, Cristian Andor (foto mic) sau Alexandru Ichim nu vor mai continua să îmbrace tricoul galben-albastru. Renunțarea, în special, la Păun a atras o serie de reacții de nemulțumire pe pagina de facebook a clubului.

Dintre absenții de la reunire, doar portarul Mirel Bolboașă se va alătura lotului, acesta absentând din cauza unor probleme.

Petrolul a venit și cu motivele pentru care a renunțat la o parte dintre jucătorii pe care i-a avut în lot în ultimul sezon, cel puțin.

„Așa cum s-a putut remarca, de la primul antrenament al verii, desfășurat, miercuri seară, pe „Ilie Oană”, au lipsit mai mulți jucători care au făcut parte din lotul „galben-albaștrilor” pe parcursul sezonului 2017-2018.

Astfel, Gabriel Frîncu, Cristian Andor, Alexandru Ichim și Tiberiu Nițescu au ajuns la un acord cu clubul nostru, pentru rezilierea angajamentelor, în vreme ce pentru portarii Raul Avram și Raul Botezan se caută variante privind cedarea lor, sub formă de împrumut, la alte echipe.

Totodată, Georgian Păun și Răzvan Catană și-au încheiat contractele cu FC Petrolul Ploiești, lui Daniel Cârjan i-a expirat împrumutul la formația ploieșteană, în vreme ce Claudiu Tudor a decis, așa cum bine se știe, să pună capăt carierei de jucător. Pe de altă parte, după ce a lipsit, din cauza unor probleme, de la reunirea de miercuri, Mirel Bolboașă a intrat, de astăzi, în programul de pregătire al petroliștilor.

Tuturor celor enumerați mai sus, FC Petrolul Ploiești le mulțumește pentru contribuția avută la povestea frumoasă scrisă în ultimele două sezoane și le urează mult succes în activitatea lor ulterioară”, a scris clubul ploieștean pe site-ul oficial..

Iată lotul de jucători pe care l-a avut la dispoziție Leo Grozavu la primul antrenament:

noii portari: Daniel Isvoranu (19 ani, Concordia Chiajna), Ionuț Gurău (19 ani, Viitorul Constanța) și Leonard Petrișor (20 ani, Darfo Boario, Italia);
vechii componenți: Jean Prunescu, Mihai Velisar, Alberto Olaru, Valentin Țicu, Paul Antoche, Alexandru Ciocâlteu, Nini Popescu, Saim Alexandru Tudor, Marius Chindriș, Mario Bratu, Sergiu Arnăutu și Cosmin Lambru;
noile achiziții: Florin Plămadă (26 ani, fundaș central, FC Botoșani) și Claudiu Herea (28 ani, mijlocaș, CS Balotești);
jucătorii aflați în probe: Alin Manea (21 ani, mijlocaș, CS U Craiova, ex Dacia Unirea), Mihai Ene (19 ani, mijlocaș, Viitorul Constanța), Romeo Bănică (19 ani, atacant, Viitorul Constanța), Dan Enescu (juniori FC Petrolul Ploiești), Alexandru Preda (19 ani, mijlocaș, Atletic Bradu), Alexandru Trașcă (22 ani, atacant, Atletic Bradu), Paul Răzvan Mitrică (19 ani, mijlocaș, AFC Hărman) și Vasile Constantin (20 ani, fundaș, CS U Craiova).

Foto: FC Petrolul

Pe aceeași temă