Jucători noi în cantonamentul Forestei! Un atacant francez cu un CV impresionant și doi moldoveni se pretesc sub comanda lui Florentin Petre

Jucători noi în cantonamentul Forestei!** Un atacant francez cu un CV impresionant și doi moldoveni se pretesc sub comanda lui Florentin Petre

Ținând cont că din lotul aflat sub comanda lui Florentin Petre, la Poiana Negri, lipsesc mai mulți fotbaliști de bază din turul campionatului, oficialii Forestei fac eforturi să întărească echipa în timp util, astfel încât clubul din Liga 2 să poată lupta cu șanse reale pentru evitarea retrogradării.

Astfel, în cantonamentul formației sucevene au ajuns deja trei jucători noi. De departe, cel mai titrat dintre ei este atacantul francez Loic Kharoubi, un fotbalist cu CV cu adevărat impresionant. În vârstă de 25 de ani, Kharoubi are în portofoliu formații cunoscute precum Valenciennes și Dunkerque din Franța, Al Gharafa (Qatar), Catanzaro și Brescia (Italia), Samsunspor (Turcia) sau Bolton Wanderers (Anglia). Kharoubi vine după o accidentare serioasă la genunchi și intenționează să-și relanseze cariera în România.

Sub comanda lui Florentin Petre se mai află și moldovenii Mihai Negură, fundaș stânga, și Oleg Lupușor, mijlocaș central, ambii în vârstă de 23 de ani, de la Speranța Nisporeni.

„Vor mai veni jucători, lotul urmând să fie definitivat cu două săptâmâni înainte de primul meci oficial. Avem nevoie în primul rând de trei fundași centrali, pentru că acolo am rămas descoperiți. Sunt convins că se va rezolva și situația lui Stănescu și Dănilă (n.r. – lipsesc din lotul aflat în cantonament), iar aceștia se vor alătura echipei. În plus, am luat în cantonament și câțiva copii buni, pe care cu siguranță mă voi putea baza. La mine, joacă cine muncește”, a spus, pentru Gazeta SV, antrenorul Florentin Petre.

Foresta se prefătește la Poiana Negrii până pe 1 februarie, atunci când e programată revenirea la Suceava și un posibil test cu Juventus București.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 
 
Pe aceeași temă