Jianu s-a despărțit de Viitorul! „Au vrut să mă dea împrumut la Mangalia, dar am refuzat”

22 Jun. 2012, 12:26 Bursa transferurilor
Jianu s-a despărțit de Viitorul!**

Slătineanul Marius Jianu a semnat la începutul acestui an o înțelegere pe trei ani cu Viitorul Constanța, însă, joi, fotbalistul s-a despărțit de gruparea patronată de Gheorghe Hagi.

Viitorul Constanța a promovat în Liga I, dar jucătorul născut pe 29 ianuarie 1989 și-a reziliat contractul cu gruparea de la malul Mării Negre.
Jianu a evoluat puțin în acest sezon și spune că a plecat de la Viitorul pentru că își dorește să joace.

„Lotul echipei Viitorul Constanța s-a reunit, iar eu am fost prezent ca să-mi reziliez contractul. Ei au vrut să mă dea împrumut la Mangalia, dar am refuzat și mi-au dat actele. 50 la sută a fost decizia mea să plec, cealaltă jumătate a fost hotărârea lor. Ca echipă am avut un an bun cu Viitorul, însă, personal, aș fi vrut să joc”, a spus Jianu.

Jucătorul a vorbit și despre implicarea lui Gheorghe Hagi la Academia care-i poartă numele. „A participat la antrenamente, se implică foarte mult. Renunță la proiecte personale, la programul său ca să se ocupe de Academie. Ne-a împărtășit din experiența lui”, a spus Marius Jianu.

Fotbalistul nu știe încă la ce echipă va evolua în sezonul următor, deși a fost contactat de oficialii unor cluburi din eșalonul secund.

„M-au sunat câteva echipe, dar o să mă sfătuiesc și eu cu familia. Sunt în vacanță acum, ofertele au fost de la echipe din Liga a II-a, iar eu aș vrea să joc în Liga I”, a spus Marius Jianu.

Acesta a început fotbalul la Sporting Slatina, unde antrenor i-a fost Marius Popa, plecând în scurt timp la Școala de Fotbal „Gică Popescu” Craiova, apoi la Prefab Modelul, echipă pentru care a evoluat trei sezoane. În perioada 2008-2009, jucătorul a evoluat la Internațional Pitești, echipă alături de care a promovat în Liga I, la Pitești rămânând până în 2010, când a semnat cu Săgeata Năvodari.

Sursa: Gazeta Nouă

22 Jun. 2012, 12:26 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă