Izvoranu se antrenează în Zăvoi: „Sper să semnăm un contract cu el”

Izvoranu se antrenează în Zăvoi:**

Fundașul central Silviu Izvoranu a ajuns aseară la Râmnicu Vâlcea și în această dimineață a făcut primul antrenament sub comanda lui Erik Lincar. Discuțiile dintre cele două parți au pornit de o lună, dar, inițial, jucătorul alesese să meargă acasă, la Oțelul.

Fostul jucător al Craiovei, Izvoranu s-a înțeles verbal cu conducerea clubului vâlcean, iar în zilele următoare va semna contractul.

Managerul general al echipei, Lucian Munteanu, spune că șansele ca Silviu să semneze un angajament cu CSM sunt reale: „Este un fotbalist cu mare experiență care ar fi util echipei noastre. Faptul că a venit la Râmnicu Vâlcea și că deja se antrenează sub comanda lui Erik Lincar este important. Vom finaliza discuțiile cu Silviu în perioada imediat următoare și sper să semnăm un contract cu el”

Antrenorul Erik Lincar și Silviu Izvoranu au avut o colaborare foarte scurtă anul trecut, în Bănie, de numai o etapă, tehnicianul fiind demis apoi.

Izvoranu este cel de-al doilea jucător al Craiovei ajuns la Vâlcea în această vară, după Câju, acestea fiind cele mai importante transferuri ale CSM-ului în acesată vară.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: csmrmvl.ro

Pe aceeași temă