Ivănică merge la Farul. Constănțenii își caută acum un nou portar

Ivănică merge la Farul.** Constănțenii își caută acum un nou portar

Dănuț Ivănică și-a găsit repede echipă după ce la finalul săptămânii trecute conducătorii nou-promovatei în Liga a 3-a UTA Bătrâna Doamnă a renunțat la serviciile sale după numai câteva săptămâni petrecute la Arad. Fostul atacant al echipelor FC Argeș și FC Olt a ajuns la un acord cu Farul Constanța.

Auraș Brașoveanu, președintele „marinarilor”, a recunoscut înțelegerea dintre gruparea constănțeană și Ivănică. „Îl așteptăm azi pe Ivănică”, a spus Brașoveanu, care a declarat că lotul pentru noul sezon va avea 23 de jucători.

„Marinarii” caută portar după ce Marin a aflat că are hepatită

Pe lângă atacantul de 25 de ani, Farul va trebui să își caute încă un portar după ce Laurențiu Marin ia o pauză îndelungată, în urma hepatitei de care s-a dovedit că suferă. „Azi (n.r. ieri) am primit rezultatele analizelor. Din păcate, e vorba de hepatită de tip B. Timp de șase luni, am terminat-o cu fotbalul. Voi mai sta internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța cel puțin două săptămâni, după care voi continua programul de recuperare, cu tratament, regim alimentar și fără efort fizic. Sunt optimist însă și sper să revin chiar mai repede decât au prognozat medicii. Oricum, pentru mine, turul de campionat e pierdut”, a declarat Laurențiu Marin pentru Ziua de Constanța.

„Suntem în discuții să mai luăm un portar. Varianta Chiș a picat, în urma neînțelegerilor cu agentul său, care a cerut asigurarea statutului de titular. Chiș s-a dus la Chindia Târgoviște”, a dezvăluit Brașoveanu.

În altă ordine de idei, mijlocașul Constantin Coteanu a ajuns la Fortuna Poiana Câmpina, iar Farul va rămâne coproprietar al jucătorului. În ce-l privește pe atacantul Alexandru Muscă, jucător ce a dat probe în această vară la CF Brăila, Auraș Brașoveanu a declarat că tânărul fotbalist a semnat un contract cu Farul.

Pe aceeași temă