Iulian Vladu a devenit oficial fotbalistul Șoimilor Pâncota

Autor: Mihai Andries Publicat: 12 Mar. 2015, 17:25 Actualizat: 13 Mar. 2015, 11:36 Bursa transferurilor
Iulian Vladu a devenit oficial  fotbalistul Șoimilor Pâncota

Pavel Piroș și fostul component al echipelor Mioveni sau Poli Iași au oficializat astăzi colaborarea. Iulian Vladu se face „șoim” cel puțin până la sfârșitul sezonului.

„E prima dată când vin în această parte de țară. Sper într-o colaborare extraordinară cu toată lumea și să ne îndeplinim obiectivul. Băieții sunt extraordinari, m-au primit foarte bine. Pe Dragoș Dragalina îl știam, am fost puțin timp colegi la Mioveni. Iar cu domnul profesor Ionuț Popa am lucrat un an și jumătate la Mioveni, apoi la Iași, cred că vom face treabă bună”, a transmis Vladu.

„Am semnat cu Iulian până în vară, când ne așezăm la masă să vedem în ce condiții continuă proiectul Șoimii Pîncota”, a completat Pavel Piroș, care se arată optimist în ceea ce privește partea finală a primului sezon jucat de alb-negri în liga secundă. „Ne așteaptă meciuri foarte importante. Mai întâi cu Poli, două echipe cu foame mare de puncte, spun asta pentru că noi vrem neapărat un rezultat bun, având în vedere zona în care stăm acum, iar Timișoara vrea să se depărteze de Reșița și să scape în câțțtigătoarea campionatului. Apoi vine Mioveni, sperăm din tot sufletul să câștigăm. Toată lumea va trebui să tragă pentru evitarea barajului în play-out. Lotul e foarte bine conturat, am participat azi la antrenamentul lui Mister, pe pe jucători i-am simțit motivați și încrezători”.

Sâmbătă dimineață, la Șiria, Ionuț Popa își vede trupa la lucru într-un meci amical, în compania celor de la UTA II.

Sursa: Sport Arad

Autor: Mihai Andries Publicat: 12 Mar. 2015, 17:25 Actualizat: 13 Mar. 2015, 11:36 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă