Iulian Popa va semna cu FC Brașov. „Stegarii” pregătesc alte două transferuri

Iulian Popa va semna cu FC Brașov.**

Transferul unui jucător pentru care Cornel Țălnar a insistat foarte mult încă de când a preluat pe FC Brașov, cel al mijlocașului Iulian Popa (32 ani), este ca și rezolvat. „Popică” a fost convins de către directorul general al „stegarilor”, Vasile Dochița, să rămână la Brașov, iar jucătorul și-a dat acceptul.

„Am discutat cu Vasile Dochița, ne-am înțeles, astfel că voi intra în programul echipei. În această săptămână vom semna și actele”, a spus Iulian Popa, mijlocaș care în ultimul sezon de Liga 2 a jucat în 33 de partide și a dat 16 goluri pentru Rapid București.

Și atacantul Sabrin Sburlea este foarte aproape să semneze contractul cu FC Brașov. Sburlea a făcut ieri dimineață vizita medicală, iar seara s-a prezentat la antrenament, iar cel mai probabil, atacantul de 27 de ani va semna marți contractul cu FC Brașov.

Un alt atacant dorit de Țălnar la Brașov, Valentin Lemnaru (32 ani), va ajunge marți seara în România și, dacă va ajunge la un acord cu șefii clubului brașovean, va semna contractul cu FC Brașov. În ultimele șase luni, Lemnaru a jucat în Bahrain, la echipa East Riffa.

„Stegarii” au trecut pe la doctor

Luni dimineață, mai mulți jucători de la FC Brașov au făcut vizita medicală, restul jucătorilor urmând a merge în această dimineață la doctor. Totul s-a petrecut sub supravegherea medicului „stegarilor”, Gheorghe Popa, și se pare că nu au existat probleme deosebite. La testele medicale au participat următorii jucători: Șerban, Vlăsceanu, Codoban, Stan, Ciobanu, Pamfile, Poverlovici, Horia Popa, dar și Sabrin Sburlea.

Țălnar e singur acasă

Până joi, Cornel Țălnar nu va putea conta pe principalul său colaborator, secundul Mihai Stere, plecat la București la cursurile de antrenori organizate de FRF. „Ce să fac, sunt singur acasă! Glumesc, îi am pe Șanta și Nicolau și ne descurcăm noi”, spunea „Țânțarul”.

Cu Juventus, duminică de la ora 11.00

Referitor la programarea meciului cu Juventus București din etapa a 2-a, Țălnar se declară mulțumit. „Faptul că vom juca duminică este bine pentru noi. Vom câștiga o zi în plus de pregătire și în situația noastră fiecare zi de pregătire contează”, a spus Țălnar.

FRF a decis ieri ca meciul FC Brașov – Juventus București, contând pentru etapa a 2-a din Liga a 2-a, să se dispute duminică, de la ora 11.00. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă