Isăilă se va baza în retur pe un jucător din Liga a II-a ungară, însă nu și pe Dâlbea!

Isăilă se va baza în retur pe un jucător din Liga a II-a ungară,** însă nu și pe Dâlbea!

FCM Târgu Mureș a transferat un nou jucător și s-a mai despărțit de altul în această perioadă de iarnă. Echipa lui Daniel Isăilă a achiziționat un fundaș central în vârstă de 23 de ani care ultima dată a evoluat în Liga a II-a din Ungaria, la VSE Putnok. Bogdan Matei se numește jucător proaspăt transferat de mureșeni, jucătorul mai evoluând de-a lungul carierei în tricourile celor de la Electrosid Titu și Victoria Brănești.

Noua achiziție a FCM-ului se cunoaște cu unul dintre jucătorii din actualul lor, mai exact cu portarul Dragoș Balauru, în perioada junioratului fundașul fiind coechipier cu goalkeeperul la CS Nucet.

În ceea ce privește despărțirea de încă un fotbalist, Isăilă nu va mai conta pentru retur pe Răzvan Dâlbea, acesta reziliindu-și, de comun acord, contractul cu FCM Târgu Mureș.

Azi, test cu Seso

În altă ordine de idei, astăzi, de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la Stadionul Trans-Sil, FCM Târgu-Mureș va disputa primul amical al perioadei de pregătire, în compania celor de la Seso Câmpia Turzii, locul 8, în seria a V-a a Ligii a III-a.

După amicalul cu Seso, lotul formației târgumureșene va avea două zile libere, după care va pleca în al doilea cantonament, în Antalya.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă