Ionuț Plămadă e în căutarea unei noi provocări după despărțirea de Sepsi. „Sunt apt 100 la sută pentru a relua treaba”

Ionuț Plămadă e în căutarea unei noi provocări după despărțirea de Sepsi.**

Rădăuțeanul Ionuț Plămadă și-a adus din plin contribuția la promovarea istorică a celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe pe prima scenă a fotbalului românesc. După ce a jucat bine în prima parte a campionatului, mijlocașul în vârstă de 27 de ani a dispărut din echipă începând cu etapa a cincea din retur, după ce a suferit o accidentare deosebit de gravă în timpul unui antrenament, dublă fractură de claviculă.

„Am jucat 24 de meciuri în campionat și două în Cupa României, izbutind să marchez și trei goluri. Din nefericire, din cauza acelei accidentări, am devenit indisponibil până la finalul sezonului, iar de comun acord cu oficialii grupării Sepsi am decis să întrerupem de comun acord contractul care se întindea până în vara anului viitor. Per total, experiența de la Sfântu Gheorghe a fost una pozitivă pentru mine, considerând că am evoluat din punct de vedere profesional”, a declarat Plămadă pentru Monitorul de Suceava.

În prezent, Ionuț se află acasă, la Rădăuți, și spune că este pregătit să revină pe terenul de fotbal. „Mă bucur că recuperarea a decurs așa cum trebuie, iar acum sunt apt 100% pentru a relua treaba. Momentan sunt în discuții cu trei cluburi de Liga a 2-a, dar nu vreau să mă grăbesc în luarea unei decizii, pentru că vreau să merg la un club serios, unde există stabilitate”, a mai spus Plămadă.

Fostul echipier al Farului Constanța nu exclude din start nicio revenire la echipa din orașul său natal, Bucovina Rădăuți, proaspăt promovată în Liga a 3-a. „Sunt dispus să iau în calcul orice variantă, pentru că mi-ar plăcea să rămân să joc acasă. Depinde însă de ceea ce se dorește la Rădăuți, iar eu până în acest moment n-am discutat cu nimeni de la Bucovina”, a precizat Ionuț Plămadă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă