Ionuț Plămadă, aproape de o revenire la Suceava. Suciu și Lozneanu au refuzat Rapidul

Ionuț Plămadă, aproape de o revenire la Suceava.** Suciu și Lozneanu au refuzat Rapidul

La antrenamentul de joi al Rapidului a fost prezent și mijlocașul Ionuț Plămadă, jucător care în această iarnă a fost și în atenția celor de la Bucovina Pojorâta. Jucătorul în vârstă de 26 de ani aparține de FC Botoșani, iar în partea a doua a sezonului de toamnă a evoluat la Bucovina Rădăuți după ce a venit de la Farul Constanța, acolo unde a jucat tot sub formă de împrumut.

„Nu îl cunosc prea bine pe Plămadă, dar după următoarele două-trei meciuri amicale o să-mi dau seama dacă ne poate ajuta sau nu”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Costel Ilie.

Ionuț Plămadă nu se află la prima experiență în tricoul Rapidului, el mai activând pe Areni între 2012 și 2014.

Tehnicianul grupării sucevene a dezvăluit că în aceste zile caută de zor un fundaș central pentru a acoperi acest post considerat deficitar. Astfel, au fost inițiate discuții cu jucătorii Cornel Suciu, de la FC Viitorul și Andrei Lozneanu, de la SC Bacău, însă negocierile nu au condus la niciun rezultat.

„Suciu mi-a spus sincer că nu pleacă la 700 de kilometri de casă pentru un salariu de 2.000 de lei pe lună la Suceava, iar Lozneanu preferă să rămână acasă la Bacău, unde are o afacere de familie. Păcat, Lozneanu era un jucător cu calități, care ne putea ajuta, mai ales că a mai jucat la Suceava. Nu avem însă timp să ne plângem. Mergem mai departe cu ce aveam. Dacă se va mai ivi posibilitatea, vom mai aduce unul-doi jucători” a mai spus Costel Ilie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă