Ioniță II s-a întors la Rapid. Giuleștenii își vor prezenta luni seara lotul de jucători pe stadionul Giulești. Pancu va fi președinte-jucător

Ioniță II s-a întors la Rapid.** Giuleștenii își vor prezenta luni seara lotul de jucători pe stadionul Giulești. Pancu va fi președinte-jucător

UPDATE: Alexandru Ioniță a fost împrumutat gratis de Astra, urmând ca clubul giuleștean să-i suporte jumătate din salariul pe care îl avea la echipa giurgiuveană. Cum la Astra câștiga 6.000 de euro, Moraru s-a angajat să-i plătească 3.000 de euro. Ioniță și ceilalți jucători noi care au fost transferați în această vară la Rapid vor fi prezentați publicului giuleștean luni, de la ora 19:00, pe stadionul „Valentin Stănescu”. Intrarea suporterilor e permisă doar în peluză.

La ora 16:00, la baza ProRapid va avea loc și o conferință de presă a noului tehnician al echipei, Adrian Iencsi. Prietenul său, Daniel Pancu (37 de ani), va fi prezent în calitate de președinte de club, dar și de jucător, pentru că atacantul vrea să mai joace chiar și în Liga a 2-a. 


 

Mutare importantă pentru Rapid pe piața transferurilor. Clubul din Giulești a obținut împrumutul lui Alexandru Ioniță (20 de ani), de la Astra, pentru un sezon, anunță DigiSport.

În teorie, Valerii Moraru are planuri mari cu formația din Grant, pe care vrea să o aducă în câțiva ani în fruntea primei ligi din România. În realitate, patronul din Giulești reușește să își creeze o imagine pozitivă cu precădere datorită PR-ului. În ultima lună, Miriuță și Grigoraș au negociat preluarea băncii tehnice a clubului, însă în cele din urmă a fost ales un tehnician fără experiență, Adrian Iencsi.

Nu mult diferit stau lucrurile și în privința transferurilor, dar, de data aceasta, Rapidul a reușit o mutare importantă. Considerat de mulți un mijlocaș de mare viitor, Alexandru Ioniță a fost cedat de Astra pentru un sezon în Giulești. Șumudică are un lot extrem de puternic la Giurgiu și s-ar fi bazat pe Ioniță în prea puține partide astfel încât acesta să aibă o șansă reală să crească.

La Rapid, în schimb, Ioniță va fi titular indiscutabil, urmând a fi printre cei mai valoroși fotbaliști care evoluează în liga secundă din România.

Un produs al Rapidului, mijlocașul central a fost transferat de Astra în 2014. El a apucat să joace în doar 8 meciuri pentru actuala echipă a lui Șumudică, dar în tricoul vișiniu impresionase: 7 goluri în 31 de partide

Pe aceeași temă