Ioniță II a plecat în cantonament cu Astra fără acordul giuleștenilor! Rapid vrea să-l suspende!

Ioniță II a plecat în cantonament cu Astra fără acordul giuleștenilor!** Rapid vrea să-l suspende!

În decembrie 2013, Adrian Zamfir s-a întâlnit cu Ioan Niculae, iar cei doi oameni de afaceri au negociat transferul lui Alexandru Ioniță la Astra Giurgiu.

Patronul giurgiuvenilor a oferit 700.000 de euro pentru 50% din drepturile federative ale jucătorului. În plus, internaționalul de tineret ar fi rămas în Giulești și în acest retur. Dacă Zamfir și Niculae au bătut palma pentru transfer, afacerea nu a fost perfectată din cauză că Administratorul judiciar de la Rapid nu a semnat acordul dintre cele două cluburi.

Manea: „Îl așteptăm la reunire, riscă să fie suspendat”

La o societate aflată în insolvență niciun jucător nu poate pleca fără aprobarea creditorilor, iar oferta celor de la Giurgiu nu a ajuns niciodată la administratorul judiciar. Totuși, fotbalistul a plecat în Spania cu liderul Ligii I, fără anunțe clubul și acum riscă să fie suspendat.Ioniță a plecat în Spania cu Astra pe barba sa. Noi îl așteptam la reunire, dar el s-a dus în Spania. Din punctul nostru de vedere, Ioniță este jucătorul Rapidului, transferul nu este valabil fără semnătura administratorului judiciar”, a declarat președintele giuleștenilor, Nicolae Manea pentru www.prosport.ro.

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă