Invazie de juniori talentați în Zăvoi. Vâlcea a ajuns la opt jucători noi aduși în această vară

Invazie de juniori talentați în Zăvoi.** Vâlcea a ajuns la opt jucători noi aduși în această vară

CSM Râmnicu Vâlcea este într-o căutare continuă de jucători și multe lucruri se schimbă de la o zi la alta. Față de sezonul trecut, echipa olteană pare să stea mult mai bine la capitolul juniori, acolo unde Jerry Gane are opțiuni viabile.

Deși s-a antrenat în ultima lună cu ASA Târgu Mureș, iar cluburile se puseseră de acord, Andrei Ludușan a revenit în Zăvoi. CSM nu a cerut bani pentru transferul lui Ludușan, ci doar copropietatea atacantului, însă cei de la Târgu Mureș s-au răzgândit, astfel că jucătorul a revenit la Râmnicu Vâlcea.

În plus, CSM a mai adus doi juniori talentați. Astfel, mijlocașul Stepfan Drăghici a fost împrumutat la Vâlcea de la Școala de Fotbal Ardealul Cluj. Drăghici (18 ani) a jucat în două amicale pentru CSM și l-a impresionat pe Jerry Gane. Tânărul a fost în această vară și în cantonament cu CSU Craiova.

Un alt junior care rămâne la Vâlcea este Adiran Cârstea, care va fi transferat de la CS Podari, la propunerea lui Jerry Gane. Cele două cluburi au ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului, astfel că Adrian Cârstea va semna miercuri cu CSM pentru doi ani.

Neag a decis să plece

În schimb, unul dintre fundașii pe care Gane se baza pentru noul sezon, Ionuț Neag a părăsit echipa. Deși a jucat în majoritatea amicalelor verii pentru CSM, Neag a optat să revină la Rapid. Conducerea clubului vâlcean așteaptă să vadă situația în cazul accidentării lui Rareș Cucui, pentru a decide dacă mai caută sau nu un fundaș central.

CSM Râmnicu Vâlcea a adus în această vară opt jucători noi: Vlad Muțiu (împrumut Dinamo), Sorin Bușu (fundaș stânga, FCM Baia Mare), Alexandru David (fundaș dreapta, Petrolul), Mihai Dina (atacant, AEL Limassol), Adrian Cârstea (mijlocaș central, Podari), Cristi Munteanu (fundaș central, Viitorul), Florian Pârvu (mijlocaș central, Turnu Măgurele) și Grigore Ceapă (atacant, Șirineasa).

„Nu am încheiat campania de transferuri. Mai căutăm un mijlocaș central cu experiență, dar și un portar junior. Avem discuții avansate. Așteptăm să vedem și dacă va rămâne Florin Costea la noi, ar fi un mare câștig”, a anunțat managerul clubului vâlcean, Lucian Munteanu.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă