Olimpia caută soluții să iasă din pasa neagră. Trei jucători importanți din lot, la un pas de a fi dați afară

Marius ANGHEL 20 Apr. 2017, 13:06 Liga 2
Olimpia caută soluții să iasă din pasa neagră.** Trei jucători importanți din lot, la un pas de a fi dați afară

Dacă prima parte a sezonului Ligii 2 a fost una în care Olimpia Satu Mare a impresionat, încheind-o pe locul 4, cu 37 de puncte, cu două mai puțin față de ocupanta locul 2, promovabil direct, în 2017 clubul din Nord-Vestul țării a mers din ce în ce mai rău. A debutat cu o victorie importantă la FC Brașov (2-1), a remizat apoi la Sânmartin cu Luceafărul Oradea (2-2) și de atunci și până acum a pierdut tot. În ultimele cinci meciuri, Olimpia a înregistrat numai înfrângeri, două pe teren propriu și trei în deplasare, astfel că echipa antrenată de Bogdan Andone și-a luat gândul de la promovare și a ajuns pe locul 7, cu 41 de puncte, la zece în spatele ocupantei locului 2.

Atmosfera din lotul Olimpiei nu mai este una familiară, așa cum s-a transmis după fiecare joc desfășurat în prima parte a sezonului. Acum, staff-ul tehnic caută soluții pentru ieșirea din criză și, potrivit Informația Zilei, e pe cale să scoată țapi ispășitori trei jucători. După ce la finalul lunii martie renunța la George Tudoran și Cristian Daminuță, miercuri a avut loc o ședință în cadrul căreia s-au luat câteva decizii importante legate de jucători. Concret, conducerea clubului dorește rezilierea a trei contracte, ale lui Mihai Onicaș, Iulian Anca-Trip și Andrei Ludușan. În locul celor cinci jucători, antrenorii vor să promoveze juniori din cadrul clubului.

Portarul Anca-Trip (22 ani) este titularul din acest sezon, cu 25 de meciuri bifate, mijlocașul Mihai Onicaș (27 ani) are 24 de jocuri și 7 goluri, fiind al doilea golgheter al echipei, iar atacantul Andrei Ludușan (20 ani) are 16 meciuri și 2 goluri.

Problemele nu sunt doar în privința rezultatelor, ci și a banilor. Jucătorii vechi din lotul Olimpiei, cât și antrenorii clubului nu și-au încasat salariile de mai bine de cinci luni de zile. În plus, clubul sătmărean trebuie să își plătească urgent și datoriile către fostul jucător Rareș Takacs, care a câștigat litigiul Olimpia și are de încasat 22.100 lei, pentru a nu primi alte penalizări sau să fie depunctată.

Marius ANGHEL 20 Apr. 2017, 13:06 Liga 2
Pe aceeași temă