Inter Olt îl poate pierde pe Gherghe. Fundașul dă probe la un club din Liga 1

Inter Olt îl poate pierde pe Gherghe.** Fundașul dă probe la un club din Liga 1

Robert Gherghe, fundașul central al echipei Inter Olt Slatina, susține în această perioadă teste la echipa de Liga 1, FC Voluntari. Stoperul este component al naționalei Under 19 și a fost titular de bază în turul actualului sezon la echipa antrenată de Dan Oprescu.

„Gherghe este deja la Voluntari, cei de acolo trebuie să îl vadă și să se decidă dacă îl vor. Dacă nu, avem și alte oferte pentru el”, a spus președintele clubului Inter Olt, Ionuț Ivan.

După cum se știe, Inter Olt a încheiat turul în postura de lider al Seriei a III-a a Ligii 3, dar este în pragul desființării pentru că autoritățile locale refuză să se implice financiar. Echipa a fost sponsorizată în tur doar de președintele grupării, Ionuț Ivan. „Încerc să găsesc colaborări private, speranța moare ultima. Încă nu știm care va fi viitorul echipei, însă este clar că autorutățile locale refuză să se implice”, a mai spus Ivan.

Situația grea prin care trece Inter Olt l-a determinat pe mijlocașul Marian Anghelina, al cărui contract expira în această iarnă, să-i lase pe slătineni pentru a semna cu CS Afumați, rivală la promovarea din Seria a III-a.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă